![]() |
|
Кога би имале само уште еден ден... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 37> |
Автор | |
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NEZNAM, MOZEBI BI BILA LOSA CEL DEN ZA DA UTREDENTA KOGA KE ME NEMA NE IM BIDE TESKO NA TIE STO ME SAKAAT
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
sekogas ima nekoj koj ke se raduva na toa
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
TOGAS TOJ NEKOJ NE ME NI SAKAL A ZA TAKVI I NE MI E GAJLE
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Тоа, за жал е повеќе од сигурно. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
јас сигурно нема да бидам тој
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Хахаха, некој ќе биде...мислам жално е што има луѓе кои воопшто се радуваат на нечија смрт, посакуваат некој да “скрши глава некаде“ и сл.
Мнозина имаат изрежирано и сопствени погреби за време на живот, демек да видат каква ќе биде тажачката, која лудост ![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
ke se samoubijam
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
..И ЈАС!ЗОШТО АКО УДРИШ БРИГЕ НА ВЕСЕЉЕ И ДРУГИ АКТИВНОСТИ,А ОСТАНЕШ ЖИВ Т.Е. НЕ ТЕ ПРИМА ГОСПОД...ЌЕ ТИ СЕ КАПНАТ СМЕЕЈЌИ УТРЕДЕНТА НА ФОРУМОВ....ТАКВИ СЕ ..ЗНАМ!ЗАТОА...СЕ УБИВАМ И .
![]() Изменето од zagor - 11.Март.2008 во 00:22 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Bi im gi kradel parite na tie sto pitaat
|
|
![]() |
|
ovals ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 09.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 29 |
ke ograbam banka
|
|
k.s
|
|
![]() |
|
Bi kradel tasni od stari babi
|
|
![]() |
|
shy_girl ![]() Група ![]() Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Bi go pominala mirno vo domasna atmosfera so lugjeto sto gi sakam...sekavajki se na nekoi slucki i srekni momenti
![]() |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
PA NISTO POSEBNO.......KE PROBAM KAKO E DA SE SAMOUBIES
|
|
![]() |
|
Nikakoo izdrzi go i toj eden den pa sto bide neka bide
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |