|
Зошто Христос? Преобратени во Христијанст |
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Автор | ||
ZlatniLiljan
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 22.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
EvAngelce nemozes nesto na naski da napises, a ako bide plus primer za nekoj preobraten od nasive prostori uste poubavo
|
||
Islam es Para Todas’’ (“Islam je za svakoga")
|
||
Halid ibn Velid
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E na naski brat znaes koga ke napiset,Koga Mazgata ke Rodet!!! |
||
anastasovi2004
Група Регистриран: 08.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.
Изменето од anastasovi2004 - 10.Март.2008 во 21:54 |
||
anastasovi2004
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E draga i jas kako tebe edno vreme si mislev... nikoj ne moze da me ubedi dodeka ne se ubedam jas... da znaes ima lek i na toa... samo sto (skoro)site ovde zborat za Bog kako za mrtov Bog... Ama Bog e Ziv Bog... i veruvaj moze da te ubedi vo toa... P.S. Ke se molam za tebe! |
||
anastasovi2004
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I jas ke kazam za tebe, toa e tvoe razmisluvanje. Moze da se spodele licno iskustvo za ohrabruvanje na drugite. Znaes za duhoven rast. Licno jas sum bil ohrabren od necie religiozno iskustvo. |
||
anastasovi2004
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas imam prijateli preobrateni od muslimani vo hristijani.Od Makedonija i drugi mesta.Ke gi zamolam da napisat za nivnoto preobrakanje, pa se nadevam skoro ke vi gi pustam da citate na "naski". |
||
anastasovi2004
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne se grizi ke rodi! |
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prestnaete so ovaa glupost koja ne vodi nikade ako dokazeme deka ima povece hristijani ili muslimani preobrateni sto ce dobieme so toa - nisto, pa ne sme vo sredni vek
|
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Баш би сакал професоре и јас да ги прочитам тие стории.Така да нестрпливо ги очекувам. |
||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||
anastasovi2004
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne se dobiva nisto! Vo pravo si Templarius! |
||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знаеш понекогаш не е лошо да се изнесат лични искуства од некои конвертити,но,ние како сме почнале да постираме ги надминавме и политичарите во нивните политички кампањи.Затоа и јас мислам дека си во право. |
||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||
anastasovi2004
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ima preobrateni od muslimani vo hristijani. Ne znam kolku e cesto i ne znam poradi sto nekoi hristijani pominuvat vo muslimani... no ova ne dokazuva deka ednata ili drugata e podobra religija. Zatoa mislam ne vredi ova da se diskutira! |
||
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Imam eden predlog do site... tekstovite shto gi objavuvate vo ovaa tema i vo temata za konvertiti vo islamot, da bidat samo prenesuvanje na lichnite iskustva na lugjeto koi se preobratile ili komentari na tie iskustva. Odnosno - da nema "falenja" chija vera e "posilna", kade ima povekje i slichno... malku da ja smirime topkata...
|
||
ShumadinChe
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vo Pravosi Trebashe Da Kazish Porano Ama Super E Znam Deka Si Vo Pravo Ne E Teshko Da Go Kopiram Textot I Da Go Prenesam Kako EvAngelos. Fala Pozz.
|
||
Nothing Remains !!
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |