IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Штедач или трошач??
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Штедач или трошач??

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 10>
Прашање: Трошам ама кога стварно треба
Одговор Гласови Статистика
23 [40,35%]
18 [31,58%]
4 [7,02%]
11 [19,30%]
1 [1,75%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2008 во 14:36
највеке на цигари .........
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2008 во 14:48
изненадувањеизненадувањеизненадување...ne,..ne kazuvam-ni sluchajnoтрепкање

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2008 во 14:49
мамма највеке троши на малборо лајт 100снамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2008 во 14:54
Dosta ma....izdaice,.....a...chevli?aaaa...farmerki,...aaa....ufff-dostaлутина

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2008 во 15:06
............ma kakov shtedac...............sto zaradim.to i potroshim....ma i  u minis odam ako teba.............epten sum stanala troshac prva klasa...............sramotiloci.............c c c c c c c c
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2008 во 16:52
Originally posted by mamma mamma напиша:

не спомнувај мама фармерки не сакам а и ретко носам ама чевли уффффффффф ако ти се верува во февруари месец си купив УШТЕ ЕДНИ чизми.....пролет иде јас чизми купувам ама какви се бомбона ...црвени мффффффзадоволство и штиклата е огромна ко што сакам патем и таа е црвена задоволство
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2008 во 16:55
ШТЕДАМ,ШТЕДАМ,ШТЕДАМ,ШТЕДАМ, ПА КОГА ЌЕ МИ ЗДОДЕЕ, ПОТРОШУВАМ СЕ ЗАА МИГ.И СЕКОГАШ БЕЗ ВРСКА. ЕВРЕЈСКО - ЦИГАНСКА РАБОТА.
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2008 во 17:07
исто. кога треба штедам а кога не треба па ич голема%20насмевка абе не ни помислувам на тоа...но сепак не сум кој знае колкав трошач. не влегувам во долгови и сл.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2008 во 18:02
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Originally posted by mamma mamma напиша:

не спомнувај мама фармерки не сакам а и ретко носам ама чевли уффффффффф ако ти се верува во февруари месец си купив УШТЕ ЕДНИ чизми.....пролет иде јас чизми купувам ама какви се бомбона ...црвени мффффффзадоволство и штиклата е огромна ко што сакам патем и таа е црвена задоволство

трепкањетрепкањетрепкањецрвенеењецрвенеењецрвенеењецрвенеење....DOBAR DEEEEEN

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2008 во 18:03
хахахаголемо%20гушкање
Кон врв
elen4e-eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2007
Поени: 202
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај elen4e-eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2008 во 21:13
Епа гледам да заштедам што повеќе зошто често заборавам да земам пари за на школо и тоа заштеденото ми се најде.... среќа И секогаш кога сакам нови фармерки, патики, блузонче секогаш си имам пари трепкањетрепкањетрепкање Значи не дека сум преголем штедач ама не трошам на глупости туку си ги чувам парите ако она што сакам да го купам не е којзнае што. И така ми е супер не штедам многу (си дозволувам многуууу ситници кои дома ги имам милион) а сепак си имам секогаш заштедени парички од некои глупости кои не сум ги купила ... трепкање
Nobody is perfect.....well I am nobody!
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2008 во 23:01
mnogu trosam..najveke na cigari i stikli koi gi imam skoro vo site mozni boi i im priklucuvam na starite po eden nov par na nedela dve....
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 11:44
Трошам,многу трошам...од мене домаќинка не бива Исто како батко Ѓорѓија од нашана песна"Што видеја у село,све сака да је негово"
Ама затоа пак маж ми ми го бели образот
Кон врв
Irenica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Регистриран: 20.Февруари.2008
Поени: 2899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 11:52
Mene tatko mi mi beli obraz da e ziv i zdrav
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,094 секунди.