![]() |
|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 214215216217218 473> |
Автор | ||||||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
1000 evra
ete toa mi fali ![]() ![]() ![]() |
||||||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||||||
![]() |
||||||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|||||
..КАКО СЕ СЕЌАВАМ ,ТЕБЕ ОД СЕКОГАШ ТИ ФАЛАТ ТИЕ 1000 ЕВРА.....ЕЕЕЕ,КОГА БИ ГИ ИМАЛ И ЈАС...НЕПОВРАТНО БИ ТИ ГИ ДАЛ,САМО ДА НЕ БИДЕШ ТАЖНА........А И НИЕ ПОКРАЈ ТЕБЕ
![]() |
||||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||||||
![]() |
||||||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|||||
пак син ми
![]() |
||||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||||
![]() |
||||||
Zaspana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
|||||
RIBITE SO MI SMRZNAJA PRED TRI GODINA
|
||||||
![]() |
||||||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|||||
![]() |
||||||
![]() |
||||||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|||||
Brain...
|
||||||
![]() |
||||||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|||||
Sila za da mu kazam go kazam ona sto navistina go zasluzuva
![]() ![]() ![]() |
||||||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||||||
![]() |
||||||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|||||
...deka sum dzubre?...
![]() |
||||||
![]() |
||||||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|||||
![]() |
||||||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||||||
![]() |
||||||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|||||
................nisto ne mi nedostiga.................vo momentov...........
![]() |
||||||
![]() |
||||||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|||||
mozok
|
||||||
![]() |
||||||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|||||
|
||||||
![]() |
||||||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|||||
izvini mama, ne vidov deka e zauzeto. OK. mene mi fali daska (da surfam) sigurno ne sum prva ni vo toa, ama denes toa e na listata izgubeno - nenajdeno Изменето од filmadzijka - 11.Март.2008 во 22:30 |
||||||
![]() |
||||||
|||||
![]() ![]() |
||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 214215216217218 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |