|
Мажи |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | ||
leukoplacia
Група Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 09.Март.2008 во 21:58 |
|
Какви мажи сакате?
Плави,црни со светол тен, темен тен кој е вашиот маж од соништата, или само маж што знае што сака |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
te molam , naglasi deka se odnesuva na pripadnickite na ponezniot pol
|
||
leukoplacia
Група Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Оваа тема е само за жени за нас
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pameten, nachitan, romantichen, kulturen, so maniri t.e. dzentlmen (i da slusha rock po mozhnost)
|
||
strawberry
Нов член Регистриран: 10.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакам црн, висок,згоден(а секогаш паѓам на смеѓи)романтичен,да знае да ми каже убав збор,да направи да се чувствувам како најпосакуваната жена на светот!
Изменето од strawberry - 10.Март.2008 во 03:16 |
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hmmm... nemam takov... gledam na dve stvari kaj mazot oci, tie kazuvaat mnogu za osobota, i race mmm... sakam golemi, jaki i pedantni raci ... i mala slaba tocka imam GOLEMI...... mazi de
Изменето од seka - 10.Март.2008 во 08:46 |
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
maco....toa se tri raboti....
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na 2 gledam... a na "tretata" sum slaba... a ne gledam... ne mi e vazna Изменето од seka - 10.Март.2008 во 08:51 |
||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
помаранџести
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...............sakam ubavi mazi..........(simpaticni ne mora da se lepotani).........da e povisok od mene.........krupen.........da e neguvan...........pedanten...da mi mirisa sekogas na cisto...........da e dobar da znae da pocituva.............da me saka..........iiiiiiiiiiii toa????????
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ti se javuvash za poslednovo? |
||
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sakam crn decko so svetol ten i po moznost svetli oci,ne premnogu visok,nekoj koj ke me pocituva i ljubi,koj ke me razbira i nema da me gusi,koj ke naoga sekogas vreme za mene,koj ke bide raspolozen koga stanuva od spienje,nekoj koj ke gi pokazuva svoite cuvstva,koj ke bide kulturen i intelegenten,koj nema da me srami vo javnost,nekoj koj sekogas ke me drzi za raka,nekoj koj nema da se luti za gluposti,koj ke bide sosema malku ljubomoren,nekoj na kogo ke mu bidam edinstvena... imase uste nesto ,ama ne mi teknuva!A vikaat premnogu sum barala...
|
||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
||
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |