|
Кога би имале само уште еден ден... |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 37> |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e duri togas ke se iznerviram navistina jako...pa neka mu ja mislat nekoi
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ма ќе гличам цел ден,.... тоа сигурно,.... а откоа ќе сватам дека има уште ептен малце време,... ќе ги соберам тие што најмнооогу ги сакам,.... ќе ги изгушкам и избацам.... иииииииииии........
грдооооооооооо,... поарно да не ми кажат |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga bi imal samo 24 casa zivot..nema da dozvolam da umram..nego vo poslednite 10 sekundi ke se samoubijam..a pred da se samoubijam....sto ke napravam..eve edna pesnicka sto nekogas ZeZnAtA ja imase staveno..ide vaka..
Пред да се убиеш Измокри ја косата, измиј го телото. Пред да се убиеш легни и преспиј го денот Одморен, замижи ја ноќта. Пред да се убиеш изгори ги сликите, уништи ги песните. Пред да се убиеш напиши проштално писмо, не го посветувaј никому. Пред да се убиеш испиј ја последната чаша пиво, чаша вино, чаша вода. Пред да го измиеш телото, измочај ја сета течност, посери го последното гомно. Пред да се убиеш заклучи ја вратата, запали миризливи свеќи. Пред да се убиеш подари ја на клошарот облеката, на комшијата телевизорот. Пред да се убиеш отерај ги во мајчина должниците, искрши ги прозорците на педерите Пред да се убиеш заборави да им кажеш на другите, заборави да ги платиш давачките на државата Пред да се убиеш помисли,дали го можеш сето тоа... Помисли,дали го сакаат сето тоа Грешиш!! Пред да се убиеш не треба да ти биде гајле за ништо. Пред да се убиеш испиј цело шишенце апчиња за спиење и наполнија кадата со топла вода. Пред да се убиеш земи ги твоите слики твоите нешта од другите п.с. пази да не приметат Пред да се убиеш остави порака на твојата тел. секретарка дека си заминал на долго патување Пред да се убиеш влези во црква и запали свеќа, остави цвеќе на пред тебе заминатите Пред да се убиеш исчисти го станот, избриши ги прозорите Пред да се убиеш прости им за се, прост си и себе си. Пред да се убиеш купи си нов жилет п.с.да не добиеш инфекција, купи си завој п.с.да не се предомислиш. Пред да се убиеш направи го сето тоа и спушти ги ролетните. Пред да се убиеш поправи ја чешмата , да не капе испружи се во кадата и... земи го жилетот ... Пред да се убиеш Јас ќе знам ...... Дека тоа...-веќе си го сторил ... |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poglupavo nesto ne sum procitala vo zivot......ne znam zosto voopsto ja procitav ovaa glupost!
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ни се обидувам да го прочитам по твојот пост мила.....само прочитав самоубиство ...човече колку тежок грев...да си заглавен меѓу два света ц ц ц ц ц ова ко некое дете да го пишало
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ОВА МУ ДОАЃА КАКО УПАТСТВО!...НЕ БИ БИЛО ЛОШО ДА СЕ ИЗБРИШЕ ПОСТОВ!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...neka stoi za da moze da se vidi covekovata glupost, neblagodarnost i ludilo do kade moze da odi......vo apsoluten minus.......ne mi se veruva deka nekoj moze ovakvo nesto da napise, a uste pomalku da mu se dopadne za da go postira povtorno...........bezumnici....isfrustrirani....
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај за да се вратам на тема ке пишам...........ке се помолам за последен пат и ке посакам да го видам. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma ne umiram duri ne odam na novogodisen koncert vo viena i mnogu jasno na dream theater,ednostavno ne se davam
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
rose of silence
Нов член Регистриран: 18.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Interesno,,koj vi garantira na vas edna minuta poveke? a da ne zboruvame za eden den,sekoj pominat mig treba da se zivee kako posleden
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ЗА ZAGOR СЕКОЈ ДЕН Е ПОСЛЕДЕН...ЛОШО ЗА ДРУГИТЕ ШТО МИСЛАТ ДЕКА ЌЕ ЖИВЕАТ ДОЛГО..ДА НЕ РЕЧАМ ВЕЧНО....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BI GI GUSNALA I NEGO I NEA
I NE BI GI PUSTALA CEL DEN!!!!
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бабата и дедото му го честитаат првиот роден на внучето со песната - Још један дан живота! (Ова стварно го имам слушнато на радио) Не ми се свиѓаат вакви теми |
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |