![]() |
|
Омилен наш актер/ка |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Автор | |
ice_dmx ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jolie
![]() |
|
dudenz
|
|
![]() |
|
Bufce ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 12.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 57 |
[QUOTE=UK25]Каде толку а изнагледа Лабина за да ја обожаваш... велиш толкав репертоар има?
labina ja imam videno nekolku pati vo zivo i imam gledano nejzini intervjua i debati! Nejziniot film Kontakt go gledaf od neodamna i silno vlijanie ostavi vrz mene! inaku ako ne ste go gledale toplo vi preporacuvam da go cirnete! ![]() |
|
put crepe bows round the white necks of the public doves...
|
|
![]() |
|
Bufce ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 12.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 57 |
inaku ti Tonci e zakon, ponekogas ja preteruva so negovata iskrenost i temperamentnost i zabeguva. Ne e mn na visoko intelektualno nivo ama se na se ne e tolku los! mu davam 3ceeeeee!
|
|
|
|
![]() |
|
васиииииииииилллллллл! леле го глеаф на ЛИЦА БЕЗ МАСКИ!ШЕМА Е ЧОЕКОТ...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
superbaby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
nasive ne gi gledam bas i ne gi znam
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
ako moram od nasive da biram togas
Nikola Ristanovski Vlado Jovanovski |
|
![]() |
|
argatin ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 11.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
risto siskov i se e kazano
|
|
Ete vi davam vlast da gazite na zmii i na skorpii i nad sekoja neprijatlska sila i nisto nema da vi napakosti. Luka 10/19
|
|
![]() |
|
мало дете ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
Васил Зафирчев, Дејан Лилиќ, Јелена Жугиќ........
|
|
Мало дете
|
|
![]() |
|
...smiley... ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
дефинитивно омилен ми е Никола Ристановски... но и Дејан Лилиќ и Сашо Тасевски не се за потценување
![]() Изменето од ...smiley... - 09.Март.2008 во 17:49 |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Петар Арсовски и Јовица Михајловски (Закон глумци се и двајцата. Единствени природни и со сите улоги изиграни како што треба! Особено добри се и двајцата во ТЕТОВИРАЊЕ. |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Ненад Стојановски
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Никола Ристановски
Сашо Тасевски |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Дарко Дамевски....Легенда
Јовица Михајловски (последниов се надмина себе играјќи го Чичко Кумплуг, незнам дали сте го гледале, јас едно 5-6 пати ![]() Цитат од истоимениот филм “Ќе живиш ко кинеска краљица мори“ ![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
А бе ти викам јас Јовица е ЦАР. А у Тетовирање - Змија, кога Петар Арсовски (пандурот) му вика: "Змија, да не направиш некоја глупост еј!" ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |