IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ALL STARS
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ALL STARS

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 490491492493494 1869>
Автор
Порака
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 22:11
...eh....sto ke mi e.....ask ...Well..., toj ke ti objasni....
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 22:16
tu bre sho ste tainstveni, aj vie si znaete
pushataj dolga kosa za da ima po sho da se kachi toj koga ke bidesh vo tvrdinata

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 22:18
... well... a man is an island but the water is deep
and the shore on the other side is ragged and steep
...well... I built my castle for just one man
without the love of a woman it's made out of sand
the tower of strength with no one around
to pick me up when it all came down
...well... I should have known
we all need a place to call  love... трепкањетрепкањетрепкање

...ali u sekoj sluchaj vnimatelno so materijalot kako se rukue, posho zidarstvoto e opasna stvar...od skele gore se paga na gz dole...i boli u PM...плазењесмеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 22:19
Originally posted by IQ IQ напиша:

pushataj dolga kosa za da ima po sho da se kachi toj koga ke bidesh vo tvrdinata

....heheheheeee.....mene kosata mi e dolga....podolga ne moze da bide.....sto mislese zosto imam dolga kosa...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 22:21
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

...
well... a man is an island but the water is deep
and the shore on the other side is ragged and steep ...well... I built my castle for just one man
to pick me up when it all came down ...well... I should have known
we all need a place to call  love... трепкањетрепкањетрепкање  ...ali u sekoj sluchaj vnimatelno so materijalot kako se rukue, posho zidarstvoto e opasna stvar...od skele gore se paga na gz dole...i boli u PM...плазењесмеење

....pocna sam na sebe da si davas pouki...... ......i pridzuvaj se do napisanoto..... .....ke treba celo vreme na stomak da spies...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 22:23
Originally posted by moira moira напиша:

...
well... a man is an island but the water is deep
and the shore on the other side is ragged and steep ...well... I built my castle for just one man
to pick me up when it all came down ...well... I should have known
we all need a place to call  love... трепкањетрепкањетрепкање  ...ali u sekoj sluchaj vnimatelno so materijalot kako se rukue, posho zidarstvoto e opasna stvar...od skele gore se paga na gz dole...i boli u PM...плазењесмеење

....pocna sam na sebe da si davas pouki...... ......i pridzuvaj se do napisanoto..... .....ke treba celo vreme na stomak da spies...

...aj dobro...плазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 22:24

Originally posted by IQ IQ напиша:

....heheheheeee.....mene kosata mi e dolga....podolga ne moze da bide.....sto mislese zosto imam dolga kosa...

...dolga kosa-kratok um...плазењесмеење

...ангел...големо%20гушкање...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 22:26
i mene mi e dolga, da najdam nekoj da se kachi pa da se shisham mi skisna veke da se praam samovila

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 22:27

...dolga kosa-kratok um...плазењесмеење...ангел...големо%20гушкање...

.....mesaj malter i ne zabusavaj...zosto te plakam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 22:29
...sho vie e be dolga kosa kaj zena e fantazijaтрепкање-vrska nemate curi...ubava kosa e pola lepota kaj zenite...плазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 22:32
ke porasne de, cel zivot dolga kosa, skisnuva

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 22:32

...sho vie e be dolga kosa kaj zena e fantazijaтрепкање-vrska nemate curi...ubava kosa e pola lepota kaj zenite...плазење

......zosto upotrebuvas mnozina.... ......jas ne kazav deka ke se sisam....toa IQ e dosta kooperativna, i vednas se adaptira na novonastanata situacija.....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 22:34

......zosto upotrebuvas mnozina.... ......jas ne kazav deka ke se sisam....toa IQ e dosta kooperativna, i vednas se adaptira na novonastanata situacija.....

more sobiram hrabrost

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 22:38
......od sto tolku se uplasi.... ili od kogo....jas sum tuka ke te branam

Изменето од moira - 09.Март.2008 во 22:39
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 490491492493494 1869>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,406 секунди.