|
Како до вечен живот? |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НАШТАТА СЕ ОСМИСЛУВААТ САМО ВО СВЕСТА НА ЧОВЕКОТ, ПРОФЕСОРЕ. НАДВОР ОД НЕА ТИЕ НЕМААТ НИКАКВА СМИСЛА.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
anastasovi2004
Група Регистриран: 08.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NAVISTINA? AHA ZNACI JAS SEGA VO MOJTA SVEST KE POCNAM DA SI MISLAM DEKA TI NE POSTOIS I TI EDNOSTAVNO KE PRESTANES DA POSTOIS?!
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕ, ВО ТОЈАТА СВЕСТ ЈАС ЈА ДОБИВАМ СМИСЛАТА ИЛИ СЕ РЕАЛИЗИРАМ ПРЕКУ МОИТЕ РЕЧЕНИЦИ.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
anastasovi2004
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OCEKUVAM KOMENTARI I SE NADEVAM SKORO NEKOJ KE SE PRIKLUCI, ZASTO VO MOMENTOV NIKOJ NE MI PRAKA REPLIKA!
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
anastasovi2004
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blueprayer, pisuva deka stanuva zbor za hristijanka... ti treba da znaes odgovorot... neznam kakva vrska ima majkal so ova?
|
|
DAIJA
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1668 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovoj zivot ne e vecen, no za onoj treba da se potrudime... bidejki e vecen, pa da ne ostaneme na pogresno mesto, cela vecnost...
|
|
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
|
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |