|
ГИШ |
Внеси реплика | страница <1 34567 12> |
Автор | ||
macdmac
Нов член Регистриран: 16.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i ja go pustuvam
ama smetam deka nekogas koga zbori saka da ne go razberat (ili barem se trudi) pozdrav od mene do nego |
||
biser
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SINDROM NA LUGJE STO NE ZAVRSILE FAKULTET I CEL ZIVOT GI TORMOZAT DRUGITE DMEK TOA NE BILO BITNO, TUKU BITNO E KOLKU SI EPTEN UMEN, PRIRODNO!!!
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ГИШ = ПАЦИЕНТ |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ме интересира зошто имате толку негативно мислење за човекот?
Како што секој од нас има право на свое мислење и начин на однесување,зборување,облекување... така и тој. Не знам зошто ви смета неговиот начин на зборување?Затоа што не го дослушувате она што го кажува?Затоа што однапред веќе знаете што ќе каже судејќи само спрема облеката што ја носи? Ракоплескате на таму некакви си "македонски звезди" кои едвам и со судни маки до крај издржуваат да ја допеат песната неможејки да го издржат тоналитетот што сами си го наметнуваат сигурни во своите гласовни можности(за да нема недоразбирања мислам на звездите од кај Вучиќ сениор);потоа ракоплескате на таму некои девојчици кои мнооогу добро изгледале,кои биле лудница(цитирам некои форумџии),а на кои што девојчици пола песна не им ја разбираш што поради говорни мани,што поради тремата која им го одзема гласот па таман ќе се подопуштат малку песната им завршила... Навистина понекогаш не ве разбирам,но ова е мое мислење за човекот,а вие како милувате...Whatever! |
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Гиш е квази-музичар, квази-поет, квази-уметник, квази-филозоф и копирант без идентитет. Тоа што чита нешто у слободно време, (кое изгледа го има многу) и што располага со некоја терминологија, не му вреди ништо, бидејќи е наметлив кога зборува и мисли дека е најпаметен. Изменето од james dean - 05.Февруари.2010 во 11:43 |
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е не е баш така.
|
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А како е ? Изменето од james dean - 05.Февруари.2010 во 11:44 |
||
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Поинаку е.
|
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Чудно ми е што не се сложуваме околу ова, пошто ми изгледа како за нешто друго да сме истомисленици! Изменето од james dean - 05.Февруари.2010 во 11:44 |
||
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А за што тоа сме истомисленици.....баш ме интересира.
|
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За Hakenkreuz-от! Изменето од james dean - 05.Февруари.2010 во 11:51 |
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas ne znam ni sto se otvori tema za Gis.Nitu e nekoj peac ili pa nekoj poseben pa tolku za nego da zboruvame.Sekogas i za sekoj ke ima luge koi im se dopagaat a koi ne.Mene licno ne mi se dopaga pa posebno pa koga mi kazuvaa kako se zabisuval na fakultet pred 6-7 godini.So vrski a neznam ni dali go zavrsil, a ovamu i moral ke mi prodava.
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па како што пишав на самиот почеток. Темата е отворена од "моментална инспирација", пошто го гледав човеков на ТВ и ме извади од такт. Морав негде да се испукам, а и да се преслушам, дали сум во право или не (колку истомисленици имам?) А инаку така ако гледаме - зошто?, тогаш што да кажам јас за Лила, Боки 13, Јанко и остали идиоти. Не зезај. Колку и да ми е антипатичен, пак, морам да признам дека е една класа над овие! Изменето од james dean - 05.Февруари.2010 во 11:52 |
||
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |