|
Како до вечен живот? |
Внеси реплика | страница <1 45678 15> |
Автор | |
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А бе на шала, на смеа, ја ус(пиип)авме темава а? Стар, што викаш ти на ова? |
|
star
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од star - 11.Март.2008 во 21:00 |
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како беше она на писмените по македонски? А бе добро си напишал, ама утната ти е темата! |
|
star
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne se nadevaj,si imam jas dovolno energija za do vechnosta,sega koga razbrav shto e potrebno. Изменето од star - 11.Март.2008 во 21:01 |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПА НЕ МИСЛЕВ НА ТОА ДА ПУКНЕШ..ЕКСПЛОДИРАШ..МИСЛЕВ НА ПРИНОВА...ПОТОМОК..ТОА Е ВЕЧНОСТА....!ЕЕЕЕ,КАКВА СИ..!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
star
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од star - 11.Март.2008 во 21:01 |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ЕПА СЕГА Е ДОЦНА ЗА ФИЛОЗОФИРАЊЕ!...СО МЕНЕ И НЕ ГО МОЖЕШ ТОА,ПЛУС..ЈАС НЕ САКАМ ДА ОСТАВАМ НИКАКВИ ТРАГИ ОД МОЕТО ПОСТОЕЊЕ..ТАКА ДА СИ ОДАМ ОД ТЕМАВА....СЛОБОДЕН СУМ?
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
star
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од star - 11.Март.2008 во 21:01 |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tuka imalo zabavaaaaaa
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле Мама Касно стиже Марко на Косово равно. |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ова ме потсеќа на гилгамеш |
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еј Бисерна! Какво пријатно изненадување! Некој да го спомне Гилгамеш! Ја обожавам сумерската култура! |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па убаво тоа,... но нели гилгамеш тргнува во потрага по вечен живот,... и Боговите му кажуваат дека ,,смртта им е предодредена на смртниците,, така да драги мои другари и другарки ( форумски ) живејте си го животот,.... бидејќи никој ни живеел,... ни ќе живее вечно
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А бе може овие денешниве научници ќе пронајдат нешто. Слушнав дека е возможно со некои генетски корекции практично да се стане бесмртен. "Смртта - излечива болест!" Се е могуче! Ќе видиме што носи иднината. (Живи и здрави дотогаш - со Господа!) |
|
Внеси реплика | страница <1 45678 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |