|
Солзи |
Внеси реплика | страница <1 891011> |
Автор | |
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site placat, ne e sramno ako zaplace maz, pa ne se tie operirani od solzi
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
солзите ја чистат душата и психата, сите оние кои си олеснуваат со плачење се поздрави, јас на пример сум си голема плачка и затоа сум си здрава
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Veke dolgo vreme gi nema, da cuknam vo drvo .. Ima dva vida na solzi - produktivni i neproduktivni .. Posle onie prvite ti olesnuva, posle onie vtorite zapagjas vo uste pogolem ocaj.. Koga ke nadojdat onie vtorite solzi - neproduktivnite, zaprasajte se koj e nivniot izvor i eliminirajte go
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro e shpo si hrabra, ne ti e dobro shto ne sakash da se soochish so vistinata. Za tebe vistina e :,, MINISTERTVO ZA NAUKA -ZAVD A NAUCHNO TEHNICKA SORABOTKA SO STRNSTVO. dAJ EDNASH SVATI SHTO T I ZBORI EDEN VOZRASEN CHOVEK KO JE BLIZOK NA TVOITE I KOJ SAKA DA TI POMOGME. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
solzite doagaat koga gledas deka se okolu tebe propaga,deka ne ti ispagja nisto dobro ili kako sto si zamisliv,deka te pobedil nekoj drug......
ima mn.pricini.......
najcesta barem mene mi e koga nekad ne mozam da ja podnesam realnosta
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Suze mi padaju na pisma shto si mi slala,
suze mi padaju za ljubav shto si mi dala...... Изменето од orlov - 24.Јануари.2008 во 14:40 |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плачам кога ми е навистина тешко, не се трудам да ги задржам солзите. После едно добро плачење навистина олеснува, уште да има некој до мене и да ме гушне силно. Кога ми доаѓаат солзите не се трудам да ги задржам, воопшто.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако некој те сака никогаш нема да те натера да заплачеш само оди ова мисли го кога си заљубен/а
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...postojat okolnosti koi se posilni od nas samite i sto drugo ni preostanuva sem da placeme...ke si poplaceme i ke si zamineme kaj iluzionistite t.e. kaj nevistinskite trosejki nasilno energija sakajki gi...
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Solzi soleni
solzi proleani bez nekoja polza po nekoja solza covek da go karakterizira i toa smeenje i solzi edno bez drugo neodi - da mozit da se sporeduva |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
strawberry
Нов член Регистриран: 10.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас бев многу голема плачка...точно! многу ми беше подобро откако ќе се изнаплачев ама што после тоа?...проблемот за кој сум плачела не поминал...а јас само имам отечени очи и јака главоголка...веќе не плачам...
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Solzite doagaat koga ti e tesko na dusickata..
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...i koga si pre-pre-sreken/na
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Placev cel den zavcera ,mislev na mojata pocinata drugarka , lani na toj den ja vidov posleden pat , uf...............mnogu mi e tesko koga ke se setam , mi nedostasuva
|
|
Внеси реплика | страница <1 891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |