|
Како до вечен живот? |
Внеси реплика | страница <12345 15> |
Автор | ||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....ИДЕЕЕЕЕЕ КФОР..БЕГАЈТЕЕЕЕ....
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако си ја читала песната „Чаша на бесмртноста“ ќе знаеш каква врска има темата со овој потфорум. Мислам дека Анастадови со неа прави аналагогија. Изменето од majstorce62 - 09.Март.2008 во 00:53 |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.... МОЖЕ НЕШТО ДА БАПНАМ ВО "ГОТСКИ СТИЛ"..A?
|
||
|
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ама од раната Готика
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kalsik si e klasik ama light hehehehehhe |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..НАЧЕКАВТЕ ТУКА "ЛЕПA СЕЛA- ЛЕПО ГОРЕ"..И УДРИ... ...ИДАМ ЈА ПО СЛИКА..ЧЕКАЈТЕ МЕ..НЕ БЕГАЈТЕ БЕЗ МЕНЕ..НЕ МЕ ОСТАВАЈТЕ САМ!
Изменето од zagor - 09.Март.2008 во 00:57 |
||
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.....mujo u tepsijuuuuu |
||
|
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ЕВЕ ..ГЛЕДАТЕ ОД РАНАТА ГОТИКА...!! ..А ОД ГРЧКО-РИМСКИ СТИЛ..МОЖЕ? |
||
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
huhuuuuuuuu DAVAJ DAVAJ Изменето од mamma - 30.Јули.2008 во 16:18 |
||
|
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Само Дорски стил признавам.
|
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...оваа е во претходниот објаснет стил..само на англиски е и жалам што неможам да ја преведам..!ваљда разбирате..така.. |
||
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ti samo nosi toa ...... ne treba prevod Изменето од mamma - 30.Јули.2008 во 16:18 |
||
|
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..А, НЕКОЕ КЛИПЧЕ ВАКА..ЗА ДОБРА НОЌ МОЖЕ ДА ПУШТАМЕ..?КОГО ДА ПРАШАМ? ..СЕ ВО ИНТЕРЕС СЕ РАЗБИРА НА ПРОЕКТОТ ЗА 'ВЕЧЕН ЖИВОТ"!... ЈАС НЕ БЕГАМ ОД ТЕМАТА..ЗАБЕЛЕЖУВАТЕ КОЛКУ САМОСВЕСТ ИМАМ.
Изменето од zagor - 09.Март.2008 во 01:10 |
||
|
||
Внеси реплика | страница <12345 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |