|
Вируси |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |
markomk
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
virusi?moeto dobro utro kolku i da sakas da se zastitis mislam no way pak ke zakacis nekoj,zato isprobajtego linux od iskustvo ne od neso drugobtw komp si go formatiram recisi sekoj den :D nemam antivirus p.s. me mrzi da istliram a ponekos deepfreeze i to pomaga :)
sepak jas si odam na linux suse
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ммм ни Линукс не е некоја сигурност за Тројани
затоа чоек треба да си прајт формат секои 3 месеци ако е на нет подолго време но сепак треба да се има и антивирусен според мене но кажав и тоа не е некоја заштита! Сепак Интеренет е глобално село па има свашта па затоа едино формат му е целосно чистење на компјутер |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...............................................................
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaspersky земи да не ти се скрши пс со се тројани немој вакви тажни емоции
|
|
kristofer
Сениор Регистриран: 17.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas najdov virusi dva na dve razlicni mesta programi: trojan horse generic5, crypt.exe, imam programce so 6000 plus database ovije dva gi nema.
sto sakam da znam (barav i na google) dali mozat da se izvadat samo virus bez da se osteti programceto deka znam crypt.exe ke je mnogu tesko deka je setup file, teba programot celiot de se prepravi pak a i koj ke go pravi toa. dali ima moznost programite da se zastitat ili ne bez da se izvadat celite.
|
|
vrtyuwged
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
format togas no nenzm zasto pa i od kaj programot ke ti se unisti.
ednostavno ili format ilio brisi .exe ili stavi si antivirus soodveten
na konfigyracijata na tvojot PC
|
|
kojotovik
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 369 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
virus so e to? ehehhe probale kaj mene ama isto ko vkamen da se udrile heehe
|
|
kristofer
Сениор Регистриран: 17.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa je to SeXY treba nesto de se pravi ali sto ke je prven i prven ke treba da si napravam backup ne je golemo nekolku kb, za da ne si go rasipam i da go baram pak, ili ke treba programce samo za nego ili ne ke vidime, ili ke si go pocuvam za vo idnina mozi nesto da se najde ako ne se rasipi od stojenje do togas i ako ne izlezi nesto drugo.
|
|
vrtyuwged
|
|
andr0id
Нов член Регистриран: 26.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
weeee zs mi izbrisavte komentar t.e. prasanjeto?????? ne mi e jasno
|
|
when you dream, there are no rules.people can fly,anything can happen
|
|
markoivanov
Нов член Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mojot rekord na virusi e 128(taka"kasperky internet security" veli.
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
128 различни видови, или само infected files? Ако е само за фајлови, тогаш мој личен рекорд е 1739 заразени фајлови...... Инаку рекорд за вируси до сега закачени одеднаш е 49 различни кај мене...... |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес со Нортон-от едвај очистив едно компјутерче полно со 1238 заразени фајловим а колку видови беа не ги броев. Два тројанци и еден вирус од gampass "фамилијата" едвај ги очистив. Спајвариња, адвариња и такви други вариња питај бога колку ги имаше. Некои луѓе не слушнале за заштита, па тоа ти е? Море требаше да му опнам еден формат, а не да се е.... цел ден!!!!!!
Изменето од којсумјас - 08.Март.2008 во 00:00 |
|
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Помагајте луѓе, незнам што да правам.....
Кога ќе го вклучам ком. ако не го исклучам Kaspersky, нон стоп ми се рестартира компјутерот. Кажете дали мајката му е реинсталирање на компјутерот или што? |
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мајката му е деинсталирање на Касперски и инсталирање на нов анти вирус.
|
|
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |