![]() |
|
Романтика |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 59> |
Автор | |
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vo pravo si nebil tatko
nego komsijata na negovite roditeli |
|
![]() |
|
batt's ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
nekoja koja ke se stopi vo mojata pregratka koja ke znae kako da mi ja stopli dusata :) |
|
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
sto sedis doma,sto ne izlezes po skopskive ulici da si ja najdes taa sto ke ti ja stopli dusata?
|
|
![]() |
|
batt's ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
pa i ti sedish:)
ajde togas nadvor ![]() jas i ti po skopskive ulici ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mene ne mi e potrebno nikoj da mi ja topli dusata
|
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
vo pravo si sepak e uste septemvri |
|
![]() |
|
ama sepak
![]() ne luti se ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Dobro e da e taka. |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ovaa nasmevka e za mene? |
|
![]() |
|
![]() |
|
premnogu e ubavo koga znaes deka toj sto e do tebe te obozava i te saka so celo negovo srce,se drugoto e samo farsa
|
|
![]() |
|
sepak vaka e poubavo |
|
![]() |
|
i toa e romantika:)
|
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 59> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |