![]() |
|
ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 771772773774775 922> |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
brza be...dojde ,vide...i te snema od individui???
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
hahah,....ne znam mammo,...stojko andon,...se usjte me "drzi",....mi ja ubi inspiracijata
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
4NM MI E TOTALNA ENIGMA...samo lesno mozam da primetam deka e individualec,razmisluva so svoja glava,individualno a ne kolktivno kako del od stadoto nase opstestveno.Smisla za humor,duri bi rekol i British sens of humor sto avtomatski go pravi sarkasticna licbose..a toa samo po sebe znae da nu donese problemi..bidejki pogolem procent od lugeto ovde ne svakaat deka sarkazmot ne sekogas nuzno mra da e negativen i navrdliv..No tie sto si ja imaat muvata na kapata vikaat is..a nego bas za niv i uvo ne go boli..Se izvinuvam dokolku imam ogromni pogreski no kako sto rekov na startot 4nm mi e enigma,duri i avatarot mi e poveke vrezan vo sekavanje od postovite,,sepal...se na se covek so visok IQ
![]() ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
4nm
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
4nm
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
чнм,.... колешке
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
4nmmmmmm
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
чнм,секогаш става интересни аватари
|
![]() |
|
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
ЧНМ и јас би играл така . . .
![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
ЧНМ пак се брза . . .
![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
4nm ne go znam bash dobro |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
igra li krienka?
|
|
![]() |
|
igraaa 4nm
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 771772773774775 922> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |