|
Прилеп |
Внеси реплика | страница <1 2829303132 131> |
Автор | |||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
naucno dokazano P.S. kafeto....... |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
P.S. nes kafeto...neli go smeniv
pozdrav
|
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Прочитав некаде....дека во ПРИЛЕП се наоѓа единствениот
тајландски ресторан во државава...сопственик бил тајланѓанецот
Пишет Сиунгдунг, заедно со неговата сопруга Биљана Шоргиќ
Сиунгдунг.........вистина ли е ова.....
|
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne zaebavaj, tajlandskata kujna e fantasticna. |
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
СААТ КУЛАТА ВО ПРИЛЕП...НОЌЕ....
Култузин зошто мислиш... ... дека заебавам...
|
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nikako ne mozam da se razberam so vas Priepcanite.
Ne zaebavaj, toa taka se vika u Strumica i neznaci nisto loso. Mene bi mi bilo milo da ima takvo nesto vo Prilep, site gradovi treba da se razvivat i vakvi raboti me raduvaat. Zosto se da e vo Skopje, eve neka ide narodot vo Priep da jade Tajlandska hrana. Super navistina se nadevam deka ke pise nekoj da ja potvrdi informacijata od prva raka. |
|||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vistina e...odma nasproti mogilata e..
poveli i ke go posetime
|
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
јас можам да кажам дека ресторанот е супер , мада шо е малку повеќе за бркање романтика , мир и спокојство , одлична храна и малку скапи цени као за наш стандард , имам седено неколку пати и морам да признаам дека е супер , интимно место посебно за швалерај маме си плакало
|
|||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|||
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
KOGA SME VEKE KAJ TAJLANDSKIOT RESTORAN;KAJ SE NAOGA VO PRILEP?
CISTO ZA DA MOZAM DA GO POSETAM KOGA KE DOJDAM!!! I NAJGLAVNOTO GO ZABORAVIV "CENITE KAKO SE"??? Изменето од alekso_2000 - 07.Март.2008 во 12:35 |
|||
car's freack
|
|||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
денес бев на театар и ја гледав од кол на кол и тоа беше едно и пол часовна масажа на срцето...па ако не сте ја гледале до сега обавезно да ја погледате....сигурно добро ке се изнасмеете
|
|||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
на сите прилепчанки...
честит празник...
|
|||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
фала фала
|
|||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
луѓе цел сум здрвен од напорниот викенд , испив еден барел , и плус фацата ми е здрвена од собиески херба и грин епл
|
|||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
добро утро конечно мирен ден после цела недела збрки и трки имајте пријатна работна/учебна недела |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
Внеси реплика | страница <1 2829303132 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |