![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 281282283284285 717> |
Автор | ||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
DOBRO UTROOOOOOOOO REZONATORIIIIIIII !!! PRIJATEN I USPESEN DEEEEEEEEEEEEEEEN !!! ABE MARKO JAS SUM BRZA ... MARKO ... MARCO_ANTONY ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ajde na kafe ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
DALI SME UTROVO KAKO NOVI ? SEKOJA NAREDNA SEKUNDA SME NOVI ... NAREDNATA SEKUNDA MOZEME DA BIDEME SVETEC ... ILI PAK NAREDNATA SEKUNDA DA STANEME GNASI ... DA SE SPRUZIME VO KALTA SO CELA DOLZINA ... ILI PAK VO ZLATNA SREDINA ... KOJ KON KADE KE "ODI" DENES ??? ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Добро утро.......за некого е веќе ден....добар ден...
Марко...од околу наоколу...директ индирект...се наоѓа средината...
битно да ни е убаво...важно да сме среќни...
![]() види ја ти само мамамд...каква силна жена е...и на работа оди...
и во кујна и во спална прави резонанција...и боби не го остава
на тераса...плачат мајки...и прозори брише.....што сакам јас таква
свекрва...
![]() колку е жената јака...колку само енергија има во неа...
![]() а мажите..........................
![]() каде ми се денес...Јозефина...Сун...Херо...
![]() п.с.што е она... гнаса...
![]() ![]() ![]() ве поздравувам сите...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
ZDRAVO BLASHKA ... MNOGU UBAVO SE OPFATI ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Знаеш дека јас по малку пишувам...ама денес сум
посебно расположена...што сум дома...Марко...
бев службено отсутна....ама се разболувам од тага...
![]() кога не сум во земјава....никаде не ми е убаво како овде....
![]() ова само на мене ли ми се случува....
![]() да работам во една друга земја...ама не можам да се одлучам...
![]() и сигурно....пак ќе си останам овде...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
SREKATA NI E NA DOFAT NA RACETE !!! BLASHKA ... NA OVA ME POTSETI ... OBICNO MISLIME DEKA MOZE KE BIDEME SREKNI AKO SME NEKADE DALEKU ... AMA DALI E TOA TAKA ??? IMA EDNA VAKVA PRIKAZNA ... NEKOJ ZIVEEL VO NEW-YORK ... MLAD ... FATIL RABOTA ... FATIL ZENSKA ... SE SKARAL NA RABOTA ... SE SKARAL SO ZENSKATA ... I MU VELI NA TATKO MU ... KE ODI VO LOS ANGELES ... TAMO E SREKATA ... I PRED DA ZAMINI TATKO MU MU DAL EDNO PISMO ... AMA DA GO CITA ... SAMO AKO MU E TESKO ... I ZAMINAL MLADICHOT ... VO LOS ANGELES ... ODMA NASOL RABOTA ... FATIL EDNA ZENSKA ... PA DRUGA RABOTA ... USTE PODOBRA I DRUGA ZENSKA ... I BIL KONECNO SREKEN ... AMA NE POMINALO MNOGU VREME ... SE SKARAL NA RABOTA ... SE SKARAL SO ZENSKITE ... I RESIL DA RIPA OD NEKOJA ZGRADA ... AMA I ZA TOA TREBALO JAJCA ... I MU TEKNALO NA PISMOTO OD TATKO MU ... VO NEGO PISUVALO ... SINKO ... I KAJ DA SI ... PAK SEPRTLJA KE BIDIS !!! DOKOLKU NESTO NE SMENIS VO TEBE !!! I SE VRATIL VO NEW-YORK ... PAK GO PRIMILE NA RABOTA ... SE SMIRIL SO ZENSKATA ... EDNA SVADBA STO NAPRAVIJA ... GOOOLEMA ... TRI DENA I TRI NOKI ... SEGA IMAAT 7 KERKI I 1 SIN ... THE END ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
...што сакам јас таква
свекрва...
![]() ------------------------------------------- Blashke, ova se ke mu procitam na "debelkiot", da vidi koja majka runo prede... Inaku ako me drzi umot (oti na starost zakrzlavuva) jas sum na niet... da sum nevidliva...ako te zamolat...sraboti...i koga ke si odish i papucite stavi si gi vo kesa...ako ne povleci se...inace ako si negde do 23 godinki da konk*riram za svekrva...a shto ima majka dvajca arslani...celi na tato...a ako mi rodi snajka vnuka...kaj li ke mi bide krajot...i ako ti se pruzi prilika za stranstvo...odi dete...probaj...ako e isto kako i tuka...ostani... kamenot tezi na mestoto... ...marko, vo zivotot..treba da ti se redat rabotite... samokritikata e del od zivotot... kritikata... vleguva niz edno uvo...izleguva niz drugoto...samo vistinata od dragi lica moze da predizvika reakcija...da potikne promena... Auuuuuuuuuu, shto sum bila pametna..., pa zazborena...a deneska na 7 mart 2008 leto gospodovo...skrateno rabotno vreme...za mazite...samo shto vlegov doma...rezonatorski raspolozena...zvoni telefon...denes si odime porano...pa sega odam na romantizam vo kujna...pa ke dzirnam i na rezonanca...pa da podstredam spalnite (blashkeeeee mene svekrva mi mi podari troa mal stan-od 100 kvadrati) i jas sakam na snaite...ama neshto teshko mi odi shtedenjeto pari...aj dosta ...odam...vo kujna... |
||
![]() |
||
|
PRIJATNO POPLADNEEEEEEEEEEEEEE... PRIJATEN VIKEND .... UTRE SREKEN PRAZNIK NA ZENITE ... MNOGU LJUBOV !!! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Leka popladnevna noooook...mislam popladnevno spienje...sreken 7 mart na site rezonatori/ki...
|
||
![]() |
||
Josefina_m ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
|
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
||
![]() |
||
Josefina_m ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
|
za mamamd...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 281282283284285 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |