IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Спорт > Фудбал
  Активни теми Активни теми RSS - Моментално најдобар играч
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Моментално најдобар играч

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 9>
Автор
Порака
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2008 во 19:02
Originally posted by blackeye blackeye напиша:

Kaka...и Пато..што дефинитивно ќе биде најдобар играч на сите времиња...само бог да го чува да не го повредат некако гадно...уште ми лазат морници кога ќе се присетам како го повредија Едуардо минатата недела....

ti nekoj opasen navivac na milan... Pato e dobar ama deka ke bide najdobar igrac na site vreminja ne veruvam, kaj proceni be si gledal 5-6 utakmici od nego , podobar e Bojan Krkic od Barcelona (17)
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 17:34
Originally posted by OUST OUST напиша:

Кристијано Роналдо дефинитивно!

абе озонерче се знае кои се закон,... а за роналдо,... ,,А,, да не чујам.... вечер се цртам пред телевизор,... ќе даваат пренос ??
Кон врв
ShumadinChe Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Март.2008
Локација: Slovenia
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ShumadinChe Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 02:47

Najjdobrite 10

1.Lionel Messi (FC.Barcelona)
2.Cristiano Ronaldo (Man.Utd)
3.Gaucho Ronaldinho (FC.Barcelona)
4.Zlatan Ibrahimovich (FC.Internazionale)
5.Robinho (Real Madrid.C.F)
6.Kaka (AC.Milan)
7.Ribery (F.C.Bayern)
8.Diego (Werder Bremen)
9.Eto'o (FC.Barcelona)
10.Jesus Navas (Sevilla.F.C)

Изменето од ShumadinChe - 06.Март.2008 во 02:48
Nothing Remains !!
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 03:05
1.PATO
2.KAKA
3.RONALDO CRISTIANO
4.DIDIE DROGBA
5.ROBINHO
6.ETO`I
7.RIBERY
8.RONALDINHO
9.FABERGLASS
10.VELICE SUMULIKOVSKI
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 18:26
Originally posted by Vardar1947 Vardar1947 напиша:

Kaka...и Пато..што дефинитивно ќе биде најдобар играч на сите времиња...само бог да го чува да не го повредат некако гадно...уште ми лазат морници кога ќе се присетам како го повредија Едуардо минатата недела....

ti nekoj opasen navivac na milan... Pato e dobar ama deka ke bide najdobar igrac na site vreminja ne veruvam, kaj proceni be si gledal 5-6 utakmici od nego , podobar e Bojan Krkic od Barcelona (17)
смеењеza tebe procenka se pravi posle kolku utakmici???kazi brojka...sekako deka od mesec na mesec ke ima i poveke natprevari i iskustvo poveke i  togas ke moze da se komentira KAKO NAPREDUVA NEGOVATA IGRA!!!
a posle negovoto debitiranje vo milan slusnavme i procitavme mnogu pozitivni kritiki od mnogu fudbalski profesionalci,znaci treneri,selektori igraci!!!pa procepkaj malku po internetov, ke ti bide pojasno!Znaci nemora da go gledame nekoj 2-3 godini pa da zaklucime deka igracot ima talent i igra dobro!Da vidis dali nekoj ima talent ili ne moze i od 1-2 utakmica!

A dali sum go gledalA 5-6 utakmici...ke te demantiram ...zasto go gledav na site utakmici koga nastapuvase na mladinskoto  svetsko prvenstvo, i da bese odlicen...
i btw ovde, na forumov se kazuva svoeto mislenje:
i da jas mislam deka ke bide dobar...a ako ne se soglasuvas so mene mozes samo kratko da go napises tvojot izbor...
pozdravсреќа
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Halid ibn Velid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 1145
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Halid ibn Velid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2008 во 00:04
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

1.PATO
2.KAKA
3.RONALDO CRISTIANO
4.DIDIE DROGBA
5.ROBINHO
6.ETO`I
7.RIBERY
8.RONALDINHO
9.FABERGLASS
10.VELICE SUMULIKOVSKI

Za Bolondiranoto

Изменето од Halid ibn Velid - 07.Март.2008 во 00:06
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2008 во 21:23

Originally posted by Vardar1947 Vardar1947 напиша:

смеењеza tebe procenka se pravi posle kolku utakmici???kazi brojka...sekako deka od mesec na mesec ke ima i poveke natprevari i iskustvo poveke i  togas ke moze da se komentira KAKO NAPREDUVA NEGOVATA IGRA!!!
a posle negovoto debitiranje vo milan slusnavme i procitavme mnogu pozitivni kritiki od mnogu fudbalski profesionalci,znaci treneri,selektori igraci!!!pa procepkaj malku po internetov, ke ti bide pojasno!Znaci nemora da go gledame nekoj 2-3 godini pa da zaklucime deka igracot ima talent i igra dobro!Da vidis dali nekoj ima talent ili ne moze i od 1-2 utakmica!

A dali sum go gledalA 5-6 utakmici...ke te demantiram ...zasto go gledav na site utakmici koga nastapuvase na mladinskoto  svetsko prvenstvo, i da bese odlicen,odlicno igrase i postigna mislam najmnogu golovi...
i btw ovde, na forumov se kazuva svoeto mislenje:
i da jas mislam deka ke bide dobar...a ako ne se soglasuvas so mene mozes samo kratko da go napises tvojot izbor...
pozdravсреќа
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
nbojan Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Февруари.2008
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nbojan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2008 во 23:35
Fabregas e definitiuvno
http://24fudbal.com.mk
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2008 во 23:38

Изменето од Vardar1947 - 07.Март.2008 во 23:38
Кон врв
ShumadinChe Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Март.2008
Локација: Slovenia
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ShumadinChe Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 03:43
Abe Sho. Ronaldinho i Tochka.
Nothing Remains !!
Кон врв
KOBRA Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 04.Март.2008
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KOBRA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 22:27
Robiho
Кон врв
KOBRA Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 04.Март.2008
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KOBRA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 22:28
kako da ne
Кон врв
ekspert Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 14.Март.2008
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekspert Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 19:15
abe Vie gedata ponekogas Fudabal pa da videte sto pravi MESSI abe dribla 6-7 fudbaleri na prostor od 10 metra alooooooo
Кон врв
OUST Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 6653
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 19:22
темата е поставена за секој да го каже своето мислење! Ако за тебе Меси е најдобар фудбалер моментално, не значи дека ако некој друг член не се согласува со тебе, не е во право!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 9>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.