|
Биста на Александров во Велес??? |
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Автор | ||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
grza za sopstvena zemja se izrazuva vo vasata maticna tuka ne
|
||
Tome1
Група Регистриран: 28.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne trebe da ima temi-tabu vo edna europska drjava-powerwaj. Ako Todor Aleksandrov e vistinski patriot-trebe da si poluci pocituvaneto. Inak makedonskoto obstestvo ke bide sekogas razdeleno.Nema edin gram vistina-koja da e postroena vrhu lagi.
Moira,beki nema da me brises... Tom Sakam Skopsko |
||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На педер како Александров не му е местото во Македонија. Доста Македонски големи синови се убиени по негова вина, па не можеме да си дозволиме уште и споменик да му подигаме во центарот на Македонија (Мислам на делот што го имаме. Инаку центар на Македонија е Струмица.).
Изменето од Паланчански - 06.Март.2008 во 11:23 |
||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne Tom, nema da te brisam dokolku pisuvas na makedonski jazik, a gledam brzo go sovladuvas.....na idividi sekoj moze da si go kaze glasno svoeto razmisluvanje ako gi pocituva pravilata Pozdrav |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако слушне Александар Македонски каде е центарот на Македонија, незнам како би си поминал. Зошто ја намалуваш македонија? Зар нашите предци тоа го заслужија? |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За овој настан просто не сакам ни да дискутирам (ми се лоши).
Сакам да искоментирам за медиумите во врска со овој настан...мислам дека воопшто не треба да се известува за вакво нешто. Вака како да ги испромовиравме...и Каров и компанија...толку публицитет.....просто си ја реализираа целта..... А бе тивко, без галама, оди руши таму и КРАЈ............а не ќе ми прават сеназација од настанот.............. |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сепак Александар бил освојувач. Вавилон, Персепол, Суза и Ебатанга не се Македонија. Биле и останале туѓи. Македонија е од Шара до Рила, Бело Море и Бистрица. |
||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
||
Ezan-a
Сениор Регистриран: 15.Декември.2007 Локација: Somalia Статус: Офлајн Поени: 150 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I uste nesto zosto da ne moze covekot da si stavi spomenik vo svojot dvor sto ima tolku strasno vo toa,toa e negov licen imot i ako saka moze i cel dvor so govna da si go napole,osekal tipot deka treba da mu napravi bista na Aleksandrov i mu napravil i kraj,KAROV e bugarin i taka se oseka tipot
|
||
Beautiful Mind
|
||
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZA TOA SI VO PRAVO!!! NE E KRIV KAROV TUKU "MAKEDONSKITE" NI MEDIUMI! |
||
car's freack
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па тогаш дај во твојот двор да ставиме биста на ДУЧЕ, ако човекот си е во право. Нема ништо да ти прави народот, а за медиумите не ти гарантитам. |
||
|
||
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZA TOA SI VO PRAVO!!! NE E KRIV KAROV TUKU "MAKEDONSKITE" NI MEDIUMI![/QUOTE]Па тогаш дај во твојот двор да ставиме биста на ДУЧЕ, ако човекот си е во право. Нема ништо да ти прави народот, а за медиумите не ти гарантитам.[/QUOT Slusaj vaka !!! Da ja gledame realnata slika!!! Ja ako sakam vo mojot dvor ke stavam bista i na Bakojani bez razlika so nikoj ziv makedonec ne saka da ja vidi!!! Mojot dvor e moja licna sopstvenost i so baras da gledas ti vo dvorot moj!!! E sega da stavea bista na javno mesto kako bistata na Mara Buneva vo Skopje togas toa e druga matematika!!! Ova vo veles bese mediumska farsa!!! koja i jas licno ne ja opravduvam! |
||
car's freack
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Slusaj vaka !!! Da ja gledame realnata slika!!! Ja ako sakam vo mojot dvor ke stavam bista i na Bakojani bez razlika so nikoj ziv makedonec ne saka da ja vidi!!! Mojot dvor e moja licna sopstvenost i so baras da gledas ti vo dvorot moj!!! E sega da stavea bista na javno mesto kako bistata na Mara Buneva vo Skopje togas toa e druga matematika!!! Ova vo veles bese mediumska farsa!!! koja i jas licno ne ja opravduvam![/QUOTE] Да, ама кога би бил само твој. Инаку колку за твоја иформација земјата на која се навоѓа и твојот и мојот двор и сите други дворови е на Република Македонија. Нам замјата ни е дадена на користење- плодоуживање. |
||
|
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас мислам дека земјиштето е сопственост на имателот на имотниот лист...но се што се наоѓа подлабоко од (мислам) 80 сантиметри подлабоко е сопственост на Државата..освен ако ова што го знам со некој акт е изменето..
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pogledni dobro za shto plakjash danok na drzjavata? Dali za sopstvenost ili za davanje na koristenje ili plodouzjivanje. A, sega poshto na drzjavnite administratori im trebat pari kje ni go prodavaat zemjishteto. No za toa potoa. |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |