![]() |
|
Дали сакате секс со жени над 35 години? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 58> |
Автор | |||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ахам! Има некоја што нуди?
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
||
sto da nudi be dusho..................sex????pa zar tuka be dusho najde da barash???????................
![]() |
|||
![]() |
|||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
||
цццц....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
||
...sorry..............ako mislese deka ti se nudam??????jas na nikogo ne se nudam.......ic ne se trudi................
![]() Изменето од bibce - 06.Март.2008 во 18:31 |
|||
![]() |
|||
||
just kidding
![]() п.с. "sory" се пишува со 2 r - sorry ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
OK..............E UZIVAJ..............I JAS SAMO SE SALEV.................DA ZNAM..........
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
||
Па мислев: Што е ова вреѓање? Што им фали на тие над 35? Жена може да биде убава и привлечна (сега, ај да не кажам добра за секс) и на многу повеќе од таа граница! ![]() |
|||
![]() |
|||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
||
Познавам многу мажи што си сакаат жени у годинки.
Сум прашала зашто,и што е разликата,викаат; еее таа што знае, се протиња кај што ти можеш да шиеш. Жените дури по 40 се многу позрели и поспремни, многу посигурни во себе, а тоа ги прави многу попривлечни и неодоливи за мажите. И за тие девојки што мислат дека животот престанува по 30 многу се заебале. Со таков став ќе живеат во вечен страв да не остарат и да не бидат оставени. Е затоа мажите не ги сакаат таквите, зашто се негативни и мислат дека сексот почива само на база на младост, оптегнатост или незнам што. Познавам тетки што можеби 10 пати боље живеат од мене у тој поглед.И за чудо ги сакаат и млади дечки и млади мажи. Епа сеа видете |
|||
![]() |
|||
||
.........e ova veke mi se dopaga...........mislam na odgovorot de...........
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
||
Инаку јас сум љубител на жени, без разлика на нивните години! ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
||
![]() ![]() |
|||
always look on the bright side of the life!
|
|||
![]() |
|||
harp13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 98 |
||
BRAVO!vi se pogodi temava si se turivte od kibicirajne!<licata ke se prepoznaat>
|
|||
![]() |
|||
alekso_2000 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
||
VO ZIVOTOT NA COVEKOT VO RAZLICNO DOBA SE JAVUVAAT RAZLICNI ZELBI TAKA DA LICNO MENE VO OVA DOBA NAJSEKSI MI SE ZENITE OD 35 DO 40 GODINI NORMALNO NE SITE!!! E NA PRIMER KOGA KE PODOSTARAM KE MI SE JAVIT INTERES ZA NESTO PO MLADO I TAKA SE SO VREMETO!!! |
|||
car's freack
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1617181920 58> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |