![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 360> |
Автор | |
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Знам дека македончето уште многу ќе страда.
![]() ![]() ![]() Такаи му треба. Кога не е едниствено. Само си го копа гробот. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Ete....pak znam,..mnogu sum pametna |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
USTE MALCE I SI DOAGAM ZA MKD
![]() |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
znam deka ovaa nedela ke bide... ne bash najsjajna na svet...
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
........ЌЕ СЕ ЈАВИ!!!ЌЕ СЕ ЈАВИ,ЌЕ СЕ ЈАВИ.......
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
знам дека ќе се расправам со густав цел ден...
![]() а колку сум мирен кога е tommy boy на смена ![]() |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
знам дека како знам и умеам ќе те довлечкам кај мене на гости ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
...si znam
![]() ![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
znam deka denes ke bide ubav i soncev den.............
![]() |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
USTE DVE NEDELI I ODMOR IMAME....
![]() |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
znam deka ke se iznamacham ovoj mesec grrrrr
![]() se nadevam deka ke vredi... |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...ЛУЃЕТО МЕНУВАЈЌИ СИ ГО ИМЕТО ,МИСЛАТ ЌЕ СИ ГО СМЕНАТ И НАРАВОТ И СТИЛОТ НА ЖИВОТ,НО СЕ ЛАЖАТ....ИСТИ СЕ ,МОЖЕ И БЕТЕР!!!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
...sum pomislil da se vikam " Spajdermen "
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Ne treba vaka....ne,ne vaka...
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |