![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 276277278279280 717> |
Автор | |
Hero ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobro utro, vi posakuvam prijaten den!!! blagodaram za caevite, bas dobro ke mi dojdat, kako sum nastinata...., a i ubavi cvekinja.... za osvezuvanje.
![]() ![]() ![]() |
|
Hero
Vozduhot e brat, sestra e vodata. Zemjata e majka, Sonceto e tatko. |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
breakfast? |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
JAS SUM ZA ... KOGA KE VIDAM JAGODI MI TEKNUVA NA EDEN MNOGU DOBAR MODERATOR BOSAB ... DUSHICHKA ... POVEKE NE IDI NA FORUMOV ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
АКО ДЕНЕС БИДАМ ПОГОЛЕМ
ВО ОЧИТЕ НА ВЧЕРА, ВЕЧЕРВА ДУШАТА СПОКОЈНО ЌЕ ПОКЛОНИ ПРЕД СОНОТ, АКО НЕ, ЗНАЧИ - СУМ ГО ПОРОШИЛ БАДИЈАЛА ОВОЈ ДЕН. А ВИЕ? ![]() |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Mene na bradavici me potsekaat i zatoa prvo ja smuknuvam |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Dobro utro...na site,....
Bosab,....mi nedostasuva i mene....ako prochita,...nekogash,neka se javi mnogumina ke raspolozi.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja za jagodi zborev ...
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
zdravooooooo
Opaaaaa i zbunet e tuka
![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Kako ste be de4ki
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Ako de,...jas za bosab zborev... |
|
![]() |
|
ZDR MAMMA
![]() ![]() |
|
![]() |
|
MAMMA TI KAKO SI
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zdravo,...nina,...kako si denes???
Sobirate li pari za nastavnichkite za podarok za "najvazniot" den vo godinata??? ![]() |
|
![]() |
|
DOBRO MAMMO, NE MAMMO USHE NE A DENES NIE U SHKOLO KJE PRAJME PODAROK ZA MAJKITE
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 276277278279280 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |