IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ALL STARS
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ALL STARS

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 438439440441442 1869>
Автор
Порака
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 04:13
Originally posted by IQ IQ напиша:

moira da si go priberesh ovoj mnogu skita

...de de skitnik, ebago...плазењегазење%20од%20смеење...curo ne me zezaj vecher iam zakazano na video chat so tri Kanadzanki sybersex...plakaat za toa...molim ti se...ne mi prai losha reklama...no money no honey...плазење
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 04:15
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

...de de skitnik, ebago...плазењегазење%20од%20смеење...curo ne me zezaj vecher iam zakazano na video chat so tri Kanadzanki sybersex...plakaat za toa...molim ti se...ne mi prai losha reklama...no money no honey...плазење

...Walking sex..., no money no honey...... ....sto sreka ke imav...

Изменето од moira - 05.Март.2008 во 04:15
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 04:15

moira da si go priberesh ovoj mnogu skita

aaaa se depiliraat li tie?nemoj da mi pripadnesh tamu

ccccc neveren eden sram te bilo, pri zlatna moira ti tamu po nekoi nebricheni se shetash

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 04:15
Originally posted by moira moira напиша:

Makijaveli prijatelu, od kaj znaes kako treba so curi.....daj ne me zezaj
ah pa ne sum zboruval izgleda so tebe..ali ko mlad nedozrean polnoleten majmun...imav skoro 5 god.vrska so devojka..posle nea idev so edna Iskra skoro 2 godini..i ona ja napravi najgolenata greska..me zapozna so nejziniot dobar drugar..od togas se navamu e istorija..
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 04:15

moreee kazi mu dodeka toj se koleba nekoj drug ke te grabne i ke bega

...eh...kaj ke begash mori liske...голема%20насмевкаплазењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 04:16
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

Makijaveli prijatelu, od kaj znaes kako treba so curi.....daj ne me zezaj
ah pa ne sum zboruval izgleda so tebe..ali ko mlad nedozrean polnoleten majmun...imav skoro 5 god.vrska so devojka..posle nea idev so edna Iskra skoro 2 godini..i ona ja napravi najgolenata greska..me zapozna so nejziniot dobar drugar..od togas se navamu e istorija..

....fino ti vikam jas sto znaes za curi.....
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 04:16
caci ke ti ja grabne

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 04:18

kaj ke begam......so eskimi... .....mozes ti so kanadjanki, mozam i jas
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 04:18

...honey...abe za tebe e sve gratis zimi sveизненадување...ljublju ja tebje...трепкањетрепкањетрепкање

...daj smatraj devushke slatkaja....бакнежљубов
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 04:19
u slucaj da vi zatreba
OTKACI DECKA

Kada vas partner šutne (citaj devojka), potrudi se da vam da neko objašnjenje, ali iza njega uvek stoji nešto drugo. Ti si moje zlato, ti si moje srebro, vidim li te s drugim slomiću ti rebro!

**. No1 Trenutno imam zaista previse posla. - Glupane pa zar zaista mislis da cu sa tobom vreme gubiti.

**. van konk*rencije Ja: "Jesmo li ja i ti zajedno?" On: " Jesmo" Ja: "E pa nismo vise"

**. van konk*rencije extra Zao mi je decko ovo ti je trece iskljucenje... pa zbog toga dobivas crveni karton i ides sjesti u publiku...

35. Stvarno ne ide vise.

34. Daj dečko, prouči kartu Italije, i znat ćeš o čemu ti pričam.

33. Volim te toliko koliko je velik tvoj k*rac, mislim da su ti to dva dovoljna razloga za naš prekid.

32. Samo se ti nadaj da će među nama biti nešto. Nerealne maštarije su dio života.

**. Ti mislis samo na jedno-ali ne jednom! Zato odjebi!!!

30. Mislila sam da me volis i da necu moci bez tebe,al' kad malo bolje razmislim........ma ko te jebe!!!

29. Ukoliko zelis da sebi upropastis dan, pogledaj se u ogledalo!

28. Posalji mi svoju sliku! Okacicu je na tavan da bi je pacovi videli, pobegli i vise se nikada ne vratili!

27. Volim interesantne razgovore u prijatnom drustvu. Zbog toga te, nazalost, jedno vreme necu posecivati!

26. Da ti poklonim srce- malo je. Da ti poklonim vecnost- kratka je. Zato, evo ti sloboda - bolje je!

25. Ma daj ba, riješi ću se tebe dok je vrijeme.

**. Ja sam tvoje zlato, ti si moje srebro. Ako me ostaviš slomit ću ti rebro.

23. Dečko, odjebi od mene-kratko i jasno!!!

22. Žao mi je dušo, ali danas završava i posljednja epizoda naše sapunice...

21. ...ali vise ne ide ovako.. ja i ti bi trebali da zavrsimo vezu ljubavi, predjimo na prijateljstvo..vazi???

20. Mrzim te, koliko te i volim, al dečko sjaši, stvarno si ogorčen sexom.

19. Jako mi je žao ali ne možemo više biti zajedno.Tako je moralo biti.

18. Svi ste vi isti, kreteni ko kreteni, čast izuzetcima!!!!!!!

17. Ne želim te uvrijediti ali ti si glup.Kad bi glupost imala noge ti bi bio stonoga!!!

16. Nije da mi se ne sviđaš. Kad misim o tome kakav bi trebao biti moj idealan dečko uvijek se tebe sjetim. Ti si potpuna suprotnost tomu.

15. OTISAO SI, E PA NEK SI, IONAKO NISI BIO BOG ZNA KAKO SEXY! SVAKA TI JE NESTO DALA A JA SAM TE ZAJEBALA! SAD SAM HAPPY I BEZ TEBE, A USTVARI-TKO TE JEBE!!!!!

14. Ma bre volim te ko batu.

13. Ma djecko hajde ispali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12. Decko, olesio si se otpali ispred ti si takav snob.

11. Sad je 22:00. Hoces li da svratis do mene? (Dalje ruke od mene! Nisam rekla da hocu sex sa tobom!)

10. Ne mogu, ti si mi kao brat. Podsecas me na onog idiota sto svira bendzo u "Oslobodjenju".

9. Postoji mala razlika u nasim godistima. Ti si jedan starkelja iz doba Jure.

8. Ne privlacis me u "tom" pogledu. Ti si najruzniji kreten koga sam ikad videla.

7. Moj zivot je trenutno suvise komlikovan. Ne zelim da sve vreme budes uz mene jer mozda cujes pozive mojih ostalih momaka.

6. Vec imam momka... ... koji je u stvari moja macka i pola boce Jack Danielsa.

5. Ne zelim da sklapam veze sa ljudima sa kojima radim. E, covece, ne bih te vidjala cak i da smo u istom solarnom sistemu, a kamoli u istoj zgradi.

4. Nisi ti kriv, to je zbog mene. Nisam ja kriva, to je zbog tebe.

3. Trenutno se koncetrisem na svoju karijeru. Cak i nesto tako dosadno kao moj posao je bolje nego da se vidjam s tobom.

2. Ne zelim da se udajem. Zaklela sam se da necu da imam nista sa takvima kao ti.

1. Ostanimo samo prijatelji! Zelim da budes u blizini kako bi mogla da ti pricam bolne detalje o ostalim muskarcima sa kojima se vidjam
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 04:23

kaj ke begam......so eskimi... .....mozes ti so kanadjanki, mozam i jas

...uuuuuuf...da ti kazam nesho za eskimkite, posho za eskimite ne znam...vikaat ovdeka deka imale najzeshki...kh.kh...posho bilo najladno tamu kaj niv...плазењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 04:23

...honey...abe za tebe e sve gratis zimi sveизненадување...ljublju ja tebje...трепкањетрепкањетрепкање

...daj smatraj devushke slatkaja....бакнежљубов

....eh, sega ke mi popustas .....imam i jas money.....ne e problem ....ama za honey, money ne davam.....ne...ne...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 04:24

...uuuuuuf...da ti kazam nesho za eskimkite, posho za eskimite ne znam...vikaat ovdeka deka imale najzeshki...kh.kh...posho bilo najladno tamu kaj niv...плазењегазење%20од%20смеење

.....sega me razocara.....taka lesno honey si ja dade....i uste sovet i delis....

Изменето од moira - 05.Март.2008 во 04:25
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 04:25

caci ke ti ja grabne

...a ti se palish na caci-"Grabachot" aaaaaaaaa???...hehehehheплазењегазење%20од%20смеење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 438439440441442 1869>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,484 секунди.