![]() |
|
Златна рипка-Пушти ме ќе ти исполнам 3.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 45> |
Автор | |
dama ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 282 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
za denes imam samo edna zelba
1.da imam ubav den
pozdrav diogen maco te pocituvam mnoguuu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
dama...znaes src i jas deka te pocituvam...zatoa sto dama se raga a ne se stanue (ali nikako onaa marija_magdalena ) DA SKONTA
....ZELBITE ZA UTRE MI SE MNOGU BITNI 1.vecerva da dobijam na sportska ![]() 2.utre blueprayer da ima prekraen den,i da bide polna so pozitivna energija ...kako i sekogas vprocem ![]() ![]() 3.sakam zelbata na DorianGray da se preseli i zivee u Skopje da mu se ispolni duplo pobrgu nego sto pomisluva i vo najludite sonista ![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
хммм.....чекај јас да си ги разгледам желбите...
![]() 1. првата ми е како и секогаш-сите да се добри а за мене само енергија 2. да одиме еден ден со Диоген таму каде што си имам замислено во глава (ама не му кажувам ништо) зашто ЗНАМ дека МНОГУ ке му годи ![]() ![]() 3. Да е добро ...и да не ме заборави |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Ти благодарам Диоген од се срце, бидејќи знам дека си искреен.
Еве ги и моите три (скромни) желби: ~ да ми се искристализираат чувствата, бидејќи ми се премногу измешани, ~ овој викенд да си поминам најтоп на свет, ~ по можност да се видам со човекот who is driving me crazy. |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
1. Da dobijam na loto
2. Da dobijam bingo 3. Da dobijam na sportska eh, super zelbi, samo uste da igrav loto i bingo i sportska ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Јас сум рибарката. Најс ту мит ју. Те пуштам златно сомче ![]() Не мораш никакви желби да ми исполнуваш. Варди се да не те изеде апото. ![]() Изменето од filmadzijka - 21.Февруари.2008 во 20:31 |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Ribata e vo ko-sopstvenost na diogenskopje..sto bi se reklo uste e aktivna i gi ispolnuva po 3 vasi dnevni zelbi
moite za denes 1.da se dogovorime vecerva za sredba so nekoi fini luge od forumot 2.a serkoto sto ne mi kreva telefon,da go nacekam nekade 3.koj e za izlegivanje so clenovi od forumot idete vo FORUM.."Ste li da se najdeme/izlezeme od forum..vecerva"...taka nekako idese ![]() |
|
![]() |
|
za sreda 28.02.2008
1. vecer da si go ostvaram planot od pekolot 2.so stariot da bide se ok 3........dovolni mi se ovie 2.... |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
od koga nikoj ne posakal zelba..izgleda deka na lugevo nisto ne im fali..se si imaat i srekni si se so toa
..kaj mene ne e bas taka...zelbi za 05.03.2008 1.sakam konecno eden malku poproduktiven den (znae ripkata na sto mislam) 2.so la fille da ideme za Pariz narednata godina (jas da si kazam uste od sega) 3.sakam 2L FANTA-SHOKATA ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
еј од кога немам желба посакано...
![]() па ајде ама само една ![]() 1. ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
zatoa te nemalo tebe Biserna si ucela "ribski" da zboruvas...kaj zimase casovi?
|
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
zelbi za 06.03.2008
pred se blagodaram sto mi ja isponi prvata zelba za denes 1.istata kako vcera..da nmi se povtori istata stvar 2.za site vzesteni glavi na forumov,preporucuvam ripkata da im udri eden studen tus 3.jas bi sakal i za denes edno sise 2L FANTA-SHOKATA |
|
|
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
1.Profesorkata da mi gi dade na ispit edinsvenite 4 prasanja sto ke gi procitam vecerva!
2.Da mi se ispolni prvata zelba! 3.Ama stvaaaaarno da mi se ispolni prvata zelba! Odnapred blagodaram! ![]() |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
~ Да си легнам барем до 3 саат.
~ Да си легнам барем до 3 саат. ~ Да си легнам барем до 3 саат. |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |