![]() |
|
Сакам да му кажам на членот |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7980818283 299> |
Автор | |
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
js osven ova i toa fudbalerite ne znam shto drugo ti se sviga
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
па фудбалерите не ми се свиѓаат, само навивам за клубот
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kazuj druga pesna sho ti se sviga ili grupa ili whatever u want ![]() ![]() |
|
![]() |
|
музиката што ја слушам зависи од моето расположение, но во секое време сакам да ги слушам R.E.M. , Sting ... а од кога почнав на италијански почнав многу да слушам италијанска музика
![]() |
|
![]() |
|
italijanski hmmmm interesno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
италијанските воопшто не се познати кај нас, но јас комуницирам со една девојка од Италија па таа ми ги праќа нивните актуелни хитови
![]() А ти дарлинг што слушаш ![]() |
|
![]() |
|
jas milo rock slusham najmnogu, mislam si videl so koja grupa otekuvam ovde na forum, taa mi e omilena ama i ushte mnooogu drugi pretezno od 90tite
![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
daj nabroj mi koi bendovi gi slusas najmnogu..i jas sum lud po bendovite od 90-te...nabroj mi nekoi
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
ke ti gi nabrojam sho slusham najmnogu, ne se site od 90tite i ne se site bendovi:HIM,GNR, nirvana, foo fighters(ovie se ponovi de),bon jovi,INXS,aerosmith, alanis morisette,elvis, RHCP,led zeppelin, lenny kravitz,madonna, metallica, savage garden, beatles,robbie williams,janis joplin,simply red, texas, tha cardigans, ugly kid joe, U2, whitesnake, cranberies, korn... ii uhste mnoogu mnooogu drugi, sea ne mi teknuva
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
moze pearl jam, depeche mode, rolling stones, ovie drugite i taka i taka
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
lele...spored mene muzikata se deli po i prd pojavuvanjeto na PEARL JAM.......ZA MENE UBEDLIVO NAJBOLJI BAND..a toa glasot na EDDIE VEDER..bolno emotiven...nepovtorlivi mi se...90-te..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ne mislev deka slushash takva muzika...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7980818283 299> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |