|
Што правите веднаш после добар секс? |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 40> |
Автор | |
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
si doagam pri sebe pola saat
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sednuvam na forum poln so novi idei
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MEDITIRAM.................
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пушам цигари
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se nerviram,posto partnerot se vrti na druga strana i zaspiva kako klen od toa de hormonite ili koj gavol bese sto se lacele poveke |
|
apce
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PRODOLZUVAM PAK |
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
trite najdobri raboti na svetot: "kafe pred i cigara posle"!
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Raboti, raboti i samo raboti " Lenin
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СЕ ОБЛЕКУВАМ И СИ ЗАМИНУВАМ, ДОДЕКА НЕ ДОШОЛ ОНОЈ, НЕЈЗИНИОТ ЃАВОЛОТ НИТУ ОРАТ, НИТУ КОПАТ...
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
obavezno se fakam za cigarite (isto kako posle dobro jadenje)...i pocnuvam da si postavuvam prasanja..."Kako bese".."Dali gi ispolniv ocekuvanjata"..no za da ne se zamaram...najcesto se vrtam kon partnerot direktno gledajki go vo oci..go prasuvam...KAKO TI BESE..BESE SE OK ?
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
Afghanistanec
Група Регистриран: 02.Март.2008 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prvinpalam cigar, pa ja pregrnuvam partnerkata i pocnuvam razgovor so nea i pocnuvam pak da ja ljubam da ja guskam , da ja bacuvam.Stanuva , odi se tusira i ja dograbuvam, Uf cuvstvoto e u P*mater taa razladena -ladno telo a jas se uste topol , odime od pocetok bejbe.Posledniot pat mi veli , aman veke , koga ke si odis , dusata mi ja izvadi od eb**je
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Продужавам, ..... Се додека некој не се откаже, е после тоа, си палам цигарче, се расшетувам гол низ соба.....Седнувам на фотеља и кулирам.... А после тоа знам што ќе се деси..... доаѓа и ме докусурува..... орално..... Е после не ме барај 12 саати....... (спијам)
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
maja069
Нов член Регистриран: 06.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POSLE DOBAR SEKS BI SAKALA DA ZEAM COKOLADCE I DA GO LIGAVAM:)A ISTOTAKA OBOZAVAM DA ZAPALAM CIGARA I DA SE BUTAM DO PARTNEROT
|
|
Внеси реплика | страница <1 2021222324 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |