IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Што правите веднаш после добар секс?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што правите веднаш после добар секс?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 40>
Прашање: Што правите веднаш после добар секс?
Одговор Гласови Статистика
65 [33,33%]
22 [11,28%]
73 [37,44%]
16 [8,21%]
4 [2,05%]
12 [6,15%]
1 [0,51%]
2 [1,03%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 02:11
si doagam pri sebe pola saat

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 10:45
Sednuvam na forum poln so novi idei
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 14:47
MEDITIRAM.................
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 14:48
пушам цигари
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2008 во 21:53

se nerviram,posto partnerot se vrti na druga strana i zaspiva kako klenголема%20насмевка

od toa de hormonite ili koj gavol bese sto se lacele povekeплазење

apce
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 16:31

PRODOLZUVAM PAK

Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 16:36
trite najdobri raboti na svetot: "kafe pred i cigara posle"!голема%20насмевка
always look on the bright side of the life!
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 16:38
"Raboti, raboti i samo raboti "  Lenin
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 17:24
СЕ ОБЛЕКУВАМ И СИ ЗАМИНУВАМ, ДОДЕКА НЕ ДОШОЛ ОНОЈ, НЕЈЗИНИОТ ЃАВОЛОТ НИТУ ОРАТ, НИТУ КОПАТ...
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 18:04
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 18:24
obavezno se fakam za cigarite (isto kako posle dobro jadenje)...i pocnuvam da si postavuvam prasanja..."Kako bese".."Dali gi ispolniv ocekuvanjata"..no za da ne se zamaram...najcesto se vrtam kon partnerot direktno gledajki go vo oci..go prasuvam...KAKO TI BESE..BESE SE OK ?
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Afghanistanec Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2008
Локација: Afghanistan
Поени: 42
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Afghanistanec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 18:34
prvinpalam cigar, pa ja pregrnuvam partnerkata i pocnuvam razgovor so nea i pocnuvam pak da ja ljubam da ja guskam , da ja bacuvam.Stanuva , odi se tusira i ja dograbuvam, Uf cuvstvoto e u P*mater taa razladena -ladno telo a jas se uste topol , odime od pocetok bejbe.Posledniot pat mi veli , aman veke , koga ke si odis , dusata mi ja izvadi od eb**je
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2008 во 14:49
Продужавам, ..... Се додека некој не се откаже, е после тоа, си палам цигарче, се расшетувам гол низ соба.....Седнувам на фотеља и кулирам.... А после тоа знам што ќе се деси..... доаѓа и ме докусурува..... орално..... Е после не ме барај 12 саати....... (спијам)
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
maja069 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 06.Март.2008
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja069 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2008 во 14:54
POSLE DOBAR SEKS BI SAKALA DA ZEAM COKOLADCE I DA GO LIGAVAM:)A ISTOTAKA OBOZAVAM DA ZAPALAM CIGARA I DA SE BUTAM DO PARTNEROT
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 40>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.