|
Гатање на карти или кафе |
Внеси реплика | страница <1 34567 17> |
Автор | |
dimov.boris
Нов член Регистриран: 23.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....
Изменето од dimov.boris - 24.Ноември.2011 во 16:07 |
|
mahi
Нов член Регистриран: 08.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TOCNO TAKA |
|
DARKDOG
Сениор Регистриран: 25.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 218 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS GLEDAM NA MILKA OD KILO
KOJ SAKA NEKA SI DONESE SE KE MU POGODAM |
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ехехе........ еднаш отидов да ми гледаат на кафе од радозналост, и како за беља гатачката ништо не ми погоди, ни за во блиска ни за во далечна иднина, а што е најтрагично ни минатото не ми го погоди
|
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova seriozno..jas ne veruvam..nitu pak me ucel nekoj...ali ednas dodeka bev na klinika edna mi rece..Src aj ke vrtam solja...i pocna na zaebancii...a sega glava ne mozam da krenam...pogagajam 97 %
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A znachi ti si bil toj gatach?! Samo za tebe zboruvaat!
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕ- Тоа се тешки глупости! |
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пијам кафе само ако ми гатаат... нормално дека не верувам, ама е интересно...
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПИЈАМ КАФЕ САМО КОГА СУМ МРТОВ ПИЈАН, А ТОГАШ СЕКОЈА МОЖЕ ДА МИ ГАТА
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
O DA GATAM NA KAFE DODEKA E POLNA SOLJATA
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zavisi so kogo go pijam t.e. namesto - Ajde da se seksame se vika : - Doj do kaj mene, na kafe.
|
|
Afghanistanec
Група Регистриран: 02.Март.2008 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Videte , da bidam iskren , jas gledam na kafe.NE e taka ednostavno , veruvale ili ne i ota si e darba , od Boga da kazam.Koga gledam na kafeto vo fildjan mi se otvora vizija, figurite se dvizat, toa e kako da gledam film igo raskazuvam . Moze nekoj ke rece toa e sizofrenija , no ne e takaveruvajte takvite nesta postojat.Dosega na site sto sumgledal sum im pogodil. Problem mi e sto sum masko i sto nesakam mnogu popularnost.Nema da zaboravam na edna moja prijatelka mnogu mila od Kumanovo i gledav na kafe.Jadnata nemase ni decko , i kazav deka za tri dena ke se mazi-so razveden covek.Veli kako koga nemam ni decko.Rekov eve ke vidis. Navistina popladneto odenje na rabota , doaga tip vo prodavnica, blizok prijatel na nejzin gazda, inaku prijatelot i e od skopje-segasen maz i priznava kolku mnogu e zaljuben vo nea (inaku e razveden)i priznava se , ja kani na vecera , dva dena romansa , dobiva ponada za brak i ja prifaka. SE amzi za nego , ziveat vo skopje vo Dgorce. Tipkata od mnogu siromasna sega e bogataska.Koga i gledav veli ako se ostvari ke ti kupam sto sakas. I rekov ti mazi se i ravlo cevli daj mi .Ne ralo cevli sekoja godina na toj den dobivam po edno ralo od nea vo znak na blagodarnost. I den deneska pred da treba da odlucat nesto vo zivotot prvo doagaat kaj mene so mazot da im gledam na kafe i sekogas im pogagam i im odi dobro.Edinstveno ja zamoliv da ne me raznasa. Ne se samo cevli sto imam dobieno vo znak na blagodarnost , biznisi i biznisi uspesni stojat zad niv.Edinstvena maana mi e sto ne krijam ako ima loso i loso kazuvam. Me molese da gledam i na nekoi drugi nejzini i negovi prijateli , rekov vo red samo ne vo gradot kaj sto ziveam , taka da koga odam kaj niv na gosti , luge i luge doagaat, i site se zadovolni.Taka da ne veruvajte na sarlatani vi e moj sovet , no postojat luge koi se navistina jasnovidci i se za veruvanje
|
|
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E stom vaka se pofali kao strucen i kvaliteten, sega site kje ti dojdeme na kafe da ni gledas
|
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |