|
Дали треба да се јаде месо или не? |
Внеси реплика | страница <1 34567 14> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па гледајки какви се денес може да се лекари во право си....некој неписмењак ти се погодил....ако е така што не умрев до сега!?
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе здраво е од се по малце ееееееее без карање сеа
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa da zatoa i vikam..na edni ni kazale vaka na edni taka,nema karanje fala bogu..pa luge sme moze i da zgresime..bitno se razbravme
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јасно мила
|
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Нов член Регистриран: 24.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
normalno deka treba da se jade meso,isto kako mleko,riba i jajca.toa se najzdravi i se na najvisokata skala vo sindzirot na ishranata.e sega tie sto sakaat da se bavat so sport i site poaktivni neka probat da stanat vegetarijanci pa da vidat kolku mnogu proteini i belkovini t.s.energija ima vo taa hrana.
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако месото е најздраво нешто ја сум чоколадна торта!
|
|
|
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja mislam deka treba da probas i ti malce meso
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас мислам дека ти треба да јадеш банани
|
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R.
Нов член Регистриран: 24.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne treba da se jade mnogu jagnesko i svinsko zaradi toa sto se najmrsni,a ostanatite se ok
|
|
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ABE DA NE TREBASE DA JADIME MESO KE BEVME TREVOPASNI PO GENETSKI KOD I NEMASE DA IMAME POTREBA OD MESO!
AMA BOG TAKA NE PROGRAMIRAL ILI ZA ATEISTITE PRIRODATA I TAKA KE BIDE SE DODEKA EDEN OD NIV DVAJCA ILI SAMATA INDIVIDUA NE ODLUCAT POINAKU Изменето од alekso_2000 - 04.Март.2008 во 20:38 |
|
car's freack
|
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
svashta
jas sakam meso |
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
maki_seker4e
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne jadam veke 3 godini i niso ne mi fali.preku mesoto se prenesuvaat mn bolesti i bakterii.spored mene ne bi trebalo da se jade i mn mi e zal za zivotnite
|
|
I love saying yes...and doing the opposite. a friend is alweys there when you need them.NOT ME!
|
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas jadam meso i mislam deka treba da se jade, ali ako ne vi e ubavo mesoto ne ni mora da go jadite
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |