IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - РЕЗОНАНЦИЈА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

РЕЗОНАНЦИЈА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 274275276277278 717>
Автор
Порака
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 16:48

ПРОНАЈДИ ГО МИРОТ ВО ДУШАТА

Изменето од majstorce62 - 04.Март.2008 во 16:52
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 17:20
ПОНЕКОГАШ МИ Е ТЕШКО ДА ПОВЕРУВАМ
ДЕКА ПРИ УБАВО ВРЕМЕ
ВО НЕКОИ УМОВИ
ЗЛОБАТА И ЗАВИДЛИВОСТА КОВАТ ПЛАН
КАКО ДА МИ ЈА УБИЈАТ
УБАВИНАТА ВО ДУШАТА!

e aj blashke kazi dali nie sme krivi shto mislime na ...e..ks...aj priznaj... pola ti se prashta...na shto mislish ti posle site ovie sliki...a... ke go pushtish bobi na tarasa da mrzni...a...?

Изменето од mamamd - 04.Март.2008 во 17:28
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 17:33
Originally posted by majstorce62 majstorce62 напиша:

ПОНЕКОГАШ МИ Е ТЕШКО ДА ПОВЕРУВАМ
ДЕКА ПРИ УБАВО ВРЕМЕ
ВО НЕКОИ УМОВИ
ЗЛОБАТА И ЗАВИДЛИВОСТА КОВАТ ПЛАН
КАКО ДА МИ ЈА УБИЈАТ
УБАВИНАТА ВО ДУШАТА!

TIE NE GO PRIMETUVAAT UBAVIOT DEN, SONCETO, NIV TOA NISTO NE IM ZNACI, A STO E NAJSTRASNO NE MOZES NI DA IM  OBJASNIS .OSTANUVAAT UPLETENI VO MALIOT PROSTOR NA SVOETO SRCE VO KOE SE SAMO ONI I NIKOJ DRUG.I ZATOA BEGAM OD TAKVI  I SI DOAGAM OVDE , A OVDE
U B A V I N Aсреќа
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 17:47
АМА КАКВИ ЗЛОБНИ УМОВИ... КАКВО УБИВАЊЕ НА ДУШАТА... ПА ДУШАТА МИ Е ПОЛНА СО СОНЦЕ, СЕКОЈ ОБИД ДА ЅИКРНАТ ВО НЕА ЌЕ ГИ ИСПРЖИ, ЌЕ ПЕПЛОСА! ВЕЛАМА, УЖИВАЈТЕ ВО ДЕНОТ, УБАВ Е...ИДЕАЛЕН ДА СИ ГО НАЈДЕДЕТЕ МИРОТ ВО ДУШАТА...ЗАРЕМ ТОА НЕ Е ДОВОЛНО ЧОВЕК ДА СЕ ЧУВСТВУВА ВРЕДЕН, НИЗ КРВОТОКОТ ДА МУ ТЕЧЕ ЕЛАН... НЕ МОРАТЕ ДА ИМАТЕ НИТУ ВКУСНИ ЈАДЕЊА, НИТУ ВИКЕНДИЦИ ВО ПЛАНИНА ИЛИ ПОКРАЈ ЕЗЕРО, НИТУ ДВОРОВИ СО ВОДОСКОЦИ... ДОВОЛЕН Е САМИОТ УБАВ ДЕН... И ПРИЈАТЕЛИТЕ ОД РЕЗОНАНЦА...
Кон врв
Hero Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јануари.2008
Поени: 427
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Hero Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 18:53
vtora smena odi...

Изменето од Hero - 04.Март.2008 во 18:55
Hero

Vozduhot e brat, sestra e vodata. Zemjata e majka, Sonceto e tatko.
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 19:22
од кога ве немам посетено,... како сте резонатори ??
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 19:27
ПРОСТЕНО ТИ Е РЕЗОНАТОРЧЕ МАЛО,
ТРАБА ДА УЧИШ,
ТРОМЕСЕЧЈЕ СЕ БЛИЖИ,
ВО ДНЕВНИКОТ ТРЕБА ПЕТКИ ДА ЗАСВЕТАТ.
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 19:28
абе не зезај голема%20насмевка си учев ја на времето.... сега само си уживам голема%20насмевка што си правите вие овде трепкање
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 19:31

Maма,најискрени желби за побрзо оздравување,а на сите останати пријатна вечер

ЗДРАВО;како сте ми?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 19:44
Originally posted by Biserna_Devojka Biserna_Devojka напиша:

абе не зезај голема%20насмевка си учев ја на времето.... сега само си уживам голема%20насмевка што си правите вие овде трепкање

И јас така - за време летниот распуст ќе си научев се за наредната година, па после си уживав!
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 19:46
смеење... ех сега,... па не сум до толку голема%20насмевкаголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 19:49
Нема врска, јас малку се израдував дека има некој како мене на овој свет!
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 19:52
е ако де,... голема%20насмевка ќе се најде уште некој трепкање
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 21:12
REZONATORI UTRE NECEKA UBAV DEN ,PREDCUVSTVUUUUVAAAMсреќаголема%20насмевка
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 274275276277278 717>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,264 секунди.