|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика | страница <1 211212213214215 473> |
Автор | |
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu mi fali................i mi nedostiga................i ke puknam veke...............
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КОЈ ТИ ФАЛИ МА bibce...КАЖИ СИ...НЕ СИ ЧУВАЈ НА ДУШАТА ТЕЖИНА...!!САМО МЕНЕ НЕ СПОМНУВАЈ... !!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.........NEMAV NI NAMERA TEBE DA TE SPOMNAM..................................TOJ STO NE E TUKA TOJ MI NEDOSTASUVA A TI SI TUKA NA FORUMOV ZNACI DEKA....................NE SI TI....UZIVAJ
|
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AH ......LIEBE.........
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi fali drugarka mi , na online i mnogu muabet!
|
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mi fali, mnogu mi fali edna prekrasna poezija koja do vcera bese objavena na Idividi.....se nadevam..... i go molam avtorot na istata, da ja vrati nazad.......ma daj molim te ne bidi tolku sebicen.......
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Особата со која секоја утрина ,,пиев,, кафе цели две години, и нејзинита задница која во маскирни панталони доста добро доваѓаше до израз, како и градите кои предизвикува.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Edno zrnce moe mi nedostasuva
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...камчето од левата обетка...ми паднал денес....не сум приметила...
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eden kup clenovi od forumov...
|
|
kuliraj
|
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas si se vrativ
od skoro |
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....jas seuste cekam na toa sto mi fali....no seuste ja nema.... |
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekoj raboti vo zivotot ostanuvaat samo PUSTA ZELBA
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Seuste mi nedostiga ona od vcera....
|
|
Внеси реплика | страница <1 211212213214215 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |