![]() |
|
Роден/а сум за.... |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 13> |
Автор | |
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 04.Март.2008 во 05:55 |
Измотивирана сд една реченица од филмот Juno каде Џенифер Гарнер вели- Имам одсекогаш чувство дека сум родена за да бидам мајка
...Па имате ли вие некое такво чувство , дека сте родени за нешто, дека природно сте предодредени да бидите нешто? ..Јас имам чувство дека сум родена да сакам и да бидам сакана...кога ќе се сетам дека колку далеку отишол светот а јас сеуште моето постоење го засновам на една вродена потреба....нели сите луѓе ја имаат таа потреба но мислам кај мене спаѓа во оние на прво ниво физиолошките неопходните... |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ДА ГИ СОСЛУШУВАМ МАКИТЕ НА ПОСРЕЌНИТЕ ОД МЕНЕ
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
ДА БИДАМ ПСИХИЈАТАР.........
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
star ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Za da umram...paradoksalno.Samo se nadevam deka toa ce bide nekoe dalecno idno vreme...
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Rodena sum da me slushaat...sakale ili ne sakale...
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Da bidam zbunet.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Родена сум за да...не мразам никого..да не правам лошо на никого
родена сум...за да бидам добра со сите...и да ги сакам сите...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja sum mrtvoroden
|
|
![]() |
|
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
za belja
![]() roden sum za da sozdavam dobro... ![]() |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
..ЈАС СИГУРНО ПО ГРЕШКА СУМ НА ОВОЈ СВЕТ.....СУМ ЗАЛУТАЛ...У ПМ!!!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
za organizacija....abe,maher!!
![]() |
|
![]() |
|
Goddes of Chaos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Да го променам светот |
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Д.О.О.Е.Л.(едно лице).
!!!браво!!!ЈАС БИ ПОВЕЌЕ ЗА ОЗТ РЕКОНСТРУКЦИЈА..ООЗТ ПОЕДИНАЧКИ СЛУЖБИ.
![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Sega mama me karashe...ne te rodiv na forum da dremesh... aj fati se za rabota...a jas samo shto se uveriv sebe si...deka sum rodena za uzivanje...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |