![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 272273274275276 717> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mmmmmmmmmmm ... sakam kapinki ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Dobro pretpladne...ama ste vredni...pozitivni...aman luge vo kolku se budite...koga zamesuvate...ja polivate gradinata???? Mene me biva samo za pienje kafe...i praenje muabet...jas prashuvam...drugite odgovaraat..
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
еееееееееее....овде важи правилото...
кој рано рани две среќи граби....
![]() двете преку денот ги грабиме...а третата...навечер...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Denov arno mi pocna...kafe...planiranje...pretrcuvanje do rabota...vrakanje doma...dogovor so majstori...citanje pozotivci...pak majstori...sleduva romaantizmot vo kujna... pa odmor...pa renesansa na idividi...pa kapitulacija vo spalna...
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
taka e blashka ... samo sreki da grabime ... site kapitulirame vo spalnite ... toa e mamamd ... koga vo spalnite ne si stavame kompjuteri ... pa da si spieme ... i da si chatime ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Sega moze da se ogovara i preku kompjuter
|
|
![]() |
|
BidiFit ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Марко како можеш да бидеш секогаш толку позитивен. Како ти успева?
![]() |
|
![]() |
|
zdravo BidiFit .... blagodaram na ubavite zborovi !!! toa mene mi e profesija !!! sepak bi kazal nesto za ova ... mnogu me iznenadi pred polovina godina ... koga slusav vo Novi Sad edno predavanje ... od edna zena od Slovenija ... koja ni pet ni sest ni ja kaza nejzinata tajna: - BIDI POZITIVEN PO SEKOJA CENA !!! bez ogled na okolnostite ... i prodolzi so toa ... DEKA NIKOGAS POVEKE NEMA DA DOZVOLI DA BIDE NISTO POMALKU OD ONA STO E !!! mnogu motivaciono ... ![]() ![]() ![]() Изменето од marco_antony - 04.Март.2008 во 11:50 |
|
![]() |
|
![]() |
|
sunlight_sa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
Malku za razpuskane!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sunlight_sa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
BRAVO SUNLIGHT ... MNOGU UBAVO I ZA GLEDANJE ... I ZA DA SE VKUSI SETO OVA ... mmmm... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
JAS GOTOVO SE NAJADOV .... SAMO STO VIDOV ....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hero ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 427 |
a ovde vie se gostevate... a 'JAS RINTAM', belki nesto ostana i za mene...
![]() ![]() ![]() Изменето од Hero - 04.Март.2008 во 13:31 |
|
Hero
Vozduhot e brat, sestra e vodata. Zemjata e majka, Sonceto e tatko. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 272273274275276 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |