IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Секогаш присутен
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секогаш присутен

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2324252627 237>
Автор
Порака
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2008 во 15:10
Originally posted by mamma mamma напиша:

Originally posted by moira moira напиша:

[QUOTE=mamma]
mamma ubavo da nankas, a jas kako sekoj pobednik, nagradata vi ja posvetuvam tebe i na blue .....vie bevte mojata motiviracka i dvizecka sila.....i sekogas koga bev na krajot od izdrzlivosta, da ne kazam pred kolaps, so vasiot duh, me bodrevte i me nosevte kon vrvot ......vi blagodaram najmili moi mamma i blue.....nagradata vi ja posvetuvam vam
Ti si spremna za Oskar.......Chekaj....dodelivte li nagrada za najdobra rezija??????

mamma, zarem ne procita.... gi dodelivme nagradite......nagradata na Akademijata za najdobra rezija sekako ja dobi najdobriot reziser na site vreminja na Idividi, dragiot ni ...Well..., patem sobra 10 Oskari.......jas mamma zemav 3 Oskara .......idividi

P.S. ona postot do tebe i blue, mi bese generalka.....

Изменето од moira - 03.Март.2008 во 15:11
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2008 во 17:00
od sekogas prisutnite, samo mene me ima
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2008 во 17:11
големо%20гушкање
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2008 во 17:12
Originally posted by moira moira напиша:

od sekogas prisutnite, samo mene me ima

аплауз
аплауз
аплауз
аплауз
аплауз
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 00:12
Imam...temperatura,treska,...ochite mi se lepat...
pozdravete me ,...sega....samo dojdov da se javam
i tolku....големо%20гушкањеizdrzete,...mili moi....teshko e,no ke se izdrzi..
nedavajtese(ova zborov se vo edno...taka treba-taka chitaj)
se za forumov.......da zivee forum....na idividi.com.голема%20насмевка

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 00:16
големо%20гушкањемама миа големо%20гушкање
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
OUST Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 6653
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 00:31
во последно време комшиката сериозно и го загрозува првото место на Моира
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 00:37
Originally posted by OUST OUST напиша:

во последно време комшиката сериозно и го загрозува првото место на Моира

hahahahah.....jas i vo vtoriot krug pobediv.... citaj malce
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 00:38
Originally posted by mamma mamma напиша:

Imam...temperatura,treska,...ochite mi se lepat...pozdravete me ,...sega....samo dojdov da se javami tolku....големо%20гушкањеizdrzete,...mili moi....teshko e,no ke se izdrzi..nedavajtese(ova zborov se vo edno...taka treba-taka chitaj)se za forumov.......da zivee forum....na idividi.com.голема%20насмевка

da ozdravis do utre
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 00:45
setise deka nekoj sekogas sekade ke misli i ke ceka na tebe
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 03:44
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 10:24
задоволствозадоволствозадоволствоsamo...na kratko..da veголемо%20гушкање

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 12:37
хелоууууууу
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2008 во 13:01
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..........................големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2324252627 237>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,422 секунди.