|
Прилеп |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 131> |
Автор | ||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
pa......... |
||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
pa......
kaj se "zurkate"navecer?zadovolen si od nokniov zivot??
nekako mi se menuvaat generacii vo nasive kaficine deka jas ostarev,ali mnogu pomali pocnaa da odat i vip,the end...ali zatoa sekogas se dobredojdeni sedenki po kafancinja na muzika,muabet i smea...
|
||||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
zurkanje navecer...pa najcesto vo Krusevo odam koga izleguvam navecer ....a za kafe pa po dogovor... |
||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Pa dobro bre...kako mozeshe vaka I TI da ispadnesh Prilepchanec???
Bash tebe te odbrav tamu na temata "Razno" da se pozafrkavame malce......i koga toa toj bil NASH!!!
A me chudi toa shto, so nikogo drug ne proiznesov zelba da promuabetam neshto (poshto toa tamu e slobodna tema...pa nema mnogu politiziranje i diplomatii) i koga toa ispadna NASH CHOEK. I kako posle da ne im veruvash na svoite chuvstva????
Taka i so Blashka si ja zateravme...ni se sovpagaa pogledite i osekavme nekoja duhovna privlechnost...koga ispadna i taa da e nash choek.
E aj sega......
A duri i hektor mi beshe neshto "sumliv" pred da vidam deka e Prilepchanec...????
A dobro KADE E TOJ - GO NEMA VEKE IZVESNO VREME????
Hektoreeee..javi se bre....napishi dva tri reda....
I love you all Prilepchani!!!!! Pozdrav do site!!
|
||||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
we love you too
a za hektor tocno e deka isparuva po malku...ali mozebi e zafaten so rabota,fakultet...sepak da go razbereme toj e busy..
pozdrav do site i od mene
|
||||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Гледавте ли Код-
Дури и Рубини сме имале просто се изненадив колку богата Прилепчанка сум била |
||||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
I DA ZNAESH DEKA SI
DENOT NASH DOAGJA POLEKA...AMA SIGURNO.
Trajte Prilepchani...istrajte....
|
||||
borec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Thanks blackeye!!!
A za hektor....ke go "kaznime" malku, gledam "pominal" niz drugi temi a OVDE promashil da pomine.
|
||||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
многу ќе ме извините , многу обрвски имав а вчера пишав само една реченица , поздрав голем до сите прилепчани/ки , борец , реална , блек ај, блашка , што се однесува на корундот , мајка ми има еден си мислеше сеа ќе земам пари арно ама 1 кг корунд околу 100 евра било и таа се сневесели , јас и реков ти да не мислеше за тоа камчето 10000 да ти дадат |
||||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ПОЗДРАВ |
||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||
borec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Kaj si be...ebago... ...se zazhelevme da te chitame ovde.
Inache DA samo edna rechenica imash mavnato naokolu...i TI PROSTUVAM!! A drugite neka si kazhat za sebe. Inache ece sega go gledam Prilepskiot gradonachalnik na MRTV cable TV. Aren e mashala......pu.....pu...da ne go urochime. Neshto za prochka zboruvaat.....
Изменето од borec - 04.Март.2008 во 08:47 |
||||
borec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
More shuba....slika nashla Angjelina...ubajni...
Pozdrav
|
||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ПОЗДРАВ И ДО ТЕБЕ А СЕГА СО ТЕШКО СРЦЕ АМА МОРАМ ДА СЕ ОДЛЕПАМ ОД КОМПЈУТЕР И ДА ОДАМ НА РАБОТА |
||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
еве малку работа , малку интернет инаку поздрав голем борец и ангелина , за прочка се припремаме , јас мислам дека нема да се маскирам, ама размислувам , инаку планираме од сабање традиционално со ракиичето и салатчето , да тргне денот , а после фаќање сеир на плоштад, шта се тиче дотичног г-на Градоначалника , многу е згоен , па секој 2 ден да одиш на прасе и шприцер и ти би се згоил хаахаха , плус и на швалерај удрил , така се зборува по чаршијава Изменето од hektor - 04.Март.2008 во 09:19 |
||||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||||
Внеси реплика | страница <1 2627282930 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |