![]() |
|
Усни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 38> |
Автор | |
Freya ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() |
|
![]() |
|
Ena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
![]() Изменето од Ena - 26.Февруари.2008 во 21:29 |
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
![]() |
|
Freya ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
![]() |
|
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
уффф.........
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
ПАПУЧАР ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 214 |
НАВИСТИНА УБАВИ УСНИ....
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
![]() |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
dodusa mene bi me interesiralo kakvi USNI VIE imate
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...ОДГОВОР ВЕЧЕР ВО 22,30!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
zosto bas vo 22:30??? ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
......ЕЕЕЕЕЕЕ,ЗОШТО ДЕ ТОЧНО ВО 22,30!!!ТОА Е ТОА....
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Dali mozat da se lizat zenski usni ?...takov nagon mi dojde...
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
усните го прават љубењето возможно....... jазикот го прави интересно.............kомбинација усни/јазик,,,,,,,, заедно со развој на мислата,,,,,,, даваат човечка способност вербално да се искажат чувствата и мислите,,,,,,, како и емоциите...... имаме способност да комуницираме...........имаме способност,,,,,,, но дали навистина комуницираме?????????? ![]() ![]() ![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |