|
Македонски ѕвезди |
Внеси реплика |
Автор | |
bibie
Нов член Регистриран: 03.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 03.Март.2008 во 12:40 |
dali go sledite ova sou ne najdov komentari za ovie novi zvezdi paaaaaaaaaaaaaaaaaaa? koi se vasite za mene najdobra e ivana georgievska Изменето од anastea - 25.Јуни.2008 во 16:11 |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa e nekoe show...od tipot...sakam da stanam peachka???
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
go imam taka ednas zagledano...i curine se katastrofa....kako samo se foliraat.....mislat ko bozem peacki ke stanat....
denes taka pejac ne se stanuva,samo pari e potrebno,a tie navlegle u nekoj film....a i nemaat faci na peacki plus...so onie ke si ja sramime drzavata...
i drugo sto e bitno peea nekoi pesni ili narodni ili od vremeto na majkite i tatkovcite nasi.....katastrofa
|
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne go sledam ova show
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Iam gledano onaka povrsno 2 pati,i mozam da kazam deka povtorno e tipicno kvazi show za Dragan Vucic..edinstveniot koj se izdvojuva od siot toj kiceraj e Vlatko Lozanoski,koj mora da se mavne od tamu,dokolku saka da ima uspesna kariera,zaso so glasot rastura..
|
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu zvezdi nekako
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
star
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога на ТВ ќе видам водители од типот ма Вучиќ,Бојан 13,Лила Филипоска,...(да не ги редам сега сите)-веднаш менувам канал.Сакам да си ја сочувам интелигенцијата што ја имам колку-толку.Затоа сум без коментар
|
|
tea4ever
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e loso showto ama nekako Dragan Treba da prestane ga go vodi, a i taa voditelkata marija e za nikade.
Neka staat nekoi po aslani voditeli. P.S. Ima tmu naprevaruvaci sto vredat!!!!!! |
|
rebeka
Сениор Регистриран: 17.Јуни.2005 Локација: Austria Статус: Офлајн Поени: 347 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da go sledam i navivam za angela |
|
mnjkl |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |