|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 392393394395396 1869> |
Автор | |
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele ovoj so pijackava auuuuuuuuuuu
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma sto se çudis,STANUVAJ
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ira ti od gore ke se posluzis ili ke se navednes
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj gi najde se raspekmezena ovaa tura mrzlivci.....treba li da si ja opravdaat reputacijata..... ....ma ovoj se misli koja da ja obica .....ovoj mora da e Tome
Изменето од moira - 03.Март.2008 во 00:52 |
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja ne se navednuvam
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....vidi kako nevino te gleda ...... .....si vika sto i zgresiv, cel dan me glancase, mi se raduvase, kozata mi ja odra, zbor ne kazav, a sega me kara...
|
|
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
to majstore ,bar ti ne me brukaj
|
|
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se luti ira....ke stane i ke natoci....jas prasav samo kolku da mu dademe do znanje deka treba da se potrudi malku.... |
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu poleten ovoj iiiiiiiiii........pravo vo soba mi sleta .....nasekade perduvi letaat |
|
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo
ovoj e specijalista za PICA
|
|
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...kiss the cook... ....pizza?.....later, please....
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ira ovoj prvo mene pizza ke mi pravi.....i ako se pokaze...ti go prakam vednas ....nema lutenje
|
|
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 392393394395396 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |