|
Династија |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
чекајте да ја прашам мајка ми,... случајно и она да не гледала династија.... кога требало јас да идам на светов,.... мислам знам дека ја гледале,... ама сваки случај
|
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мора да признаам дека не ја гледав. Иако бев дете, бев еден од ретките што не ја гледаат и сите ми се чудеа (сигурно мислеле дека нешто не е во ред со мене ). Еднаш кога бевме на летување во Охрид, се сеќавам дека телевизирот во салата на хотелот беше вклучен и кога почна серијата мислам дека цел хотел се собра пред телевизирот, а децата на купче клекнаа под телевизор, гледаа со отворени усти и коментираа - "еве ја Кристл, еве ја Алексис, еве го Блејк" - а мене ми беше криво што не остана никој со кого можам да си играм и се чудев, си викав - "што им е на овие бе?" Тогаш татко ми дојде до мене и ме рече: "Добро бе како можеш да бидеш толку незаинтересиран. Глеј ги другиве деца, се знаат!" (А иначе и он не ја гледаше, ама изгледа му било криво што делувам незаинтересирано). И мене ми падна малце , ама си продолжив по свое! |
||
ванчо-2006
Сениор Регистриран: 28.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не си пропуштил ништо интересно.Во стилот на актуелните латино-американски сапуници:тој со неа,таа со друг,се женат,се разведуваат...и така во недоглед
|
||
СЕГА ЗНАМ ДЕКА НИШТО НЕ ЗНАМ
|
||
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ama i dvajca pederi........................za se, da bide kako sto treba!
|
||
You live only ONCE!
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Најдобар од Династија
Декс Декстер.
|
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A, i Semi Joe ne beshe "losha", odlichno znaeshe da im gi zamrsi koncite!
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A dali ste znaele deka;
Catherine Oxenberg (Serbian Cyrillic: Катарина Оксенберг) (born September 22, 1961 in New York City) is a member of the Serbian-Yugoslavian Karađorđević dynasty and an American actress and best known for her performance as Amanda Carrington on the 1980s American prime time soap opera Dynasty.
Ni jas ova ne go znaev, do pred nekoj den, koga Boogie go provali na edna od temite za istorija. Se koga vidov za prv pat.
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da,Catherine Oxenberg e kerka na srpskata princeza Jelisaveta Karadjordjevic..... Изменето од mamma - 03.Март.2008 во 11:36 |
||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Stvarno e interesno....a plus toa i ja pogodile ulogata. Dobro sega "Dinastija" ne beshe kralstvo, megutoa beshe BURZHOAZIJA. |
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Catherine Oxenberg
Born: 22-Sep-1961 Gender: Female Nationality: United States Father: Howard Oxenberg |
||
always look on the bright side of the life!
|
||
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во отсуство на развиена гледачка критика и чувство за естетика, Династија била опиум за широките народни маси. Во денешни услови би била телевизиско ѓубре, наместо култна серија.
Изменето од Quentin - 03.Март.2008 во 15:45 |
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taka e. isto ko kasandra sho ja zjapaa site a ne vredi za nishto, ama ne videle lugeto, pa interesno im bilo... |
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |