![]() |
|
Паркети |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 14> |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ete,zatoa si moja Blashka ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
koj coek? koi to recenici? zboris za bend ili za coek? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
za parketi koga kje pomislam
mi se postavuva edno prasanje dali nivnata tehnika na svirenjeto i kvalitetot na peenjeto e namerno mizeren za da bidat u nekoj fazon na buntovnici- bitna e zabava ili tie tipovi tolku znaat ako tolku znaat so do boga pravele celi 10 godini zatoa so moeto kuce za deset godini kje svirese La Bamba bez niedna greshka cuv denes nivna pesna za buba mara- se vooduseviv kolku moze edna pesna mizerno da zvuci mozebi e toa ono prvoto niven fazon na totalni begineri |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
na nekoj cuden nacin mi se dopagjaat
me relaksiraat
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Eve...i anakin ke go stavam vo moi...omileni- isto kako Blashka i james dean,shto lichi na jul briner.... na kraj.... sepak ona tvoe,....bolje creshov nego bukov... e najdobro ![]() |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
koga ke razmislam podobro,pocnav i da gi pocituvam zatoa sto mi se nekako unikatni(na nasava teritorija)
|
|
![]() |
|
vaka nikoj nemisli deka ne treba da postojat zatoa so i jas gi slusam na TV pa i na radio a tuka duri se napisani 3 4 strani za niv no edno e jasno - so nivna muzika - kakva i da e interesno beginerska i relaxiracka kako so vikat- kratko kje traat oti dadaisticka umetnost e momentalen shok ne e za dolgo divenje i uzivanje i jas sum za creshov parket - top e kvaliteten so prekrasna nijansa |
|
|
|
![]() |
|
mozebi e taka,no ne se tolku losi
|
|
![]() |
|
dosta ma...ne se protivi.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ako mislis na kvalitetot na trzanje na zicite togas e totalna katastrofa |
|
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
dosta be ti cica ceca obozavatel
![]() ![]() lugeto se originalni i zabavni, ne spomna nikoj kvalitet ili deka koj znae sho deka svirat.SVOI SE, zatoa se dobri ![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Што бе свои? Емитатори тешки! Веќе негде спомнав - Psihomodo (je lud, svaka zena u gradu...) ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
kogo imitiraat? ![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Па кажав - Psihomodo Pop! (можда сега не толку, ама така почнаа, они им беа идоли). |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |