|
Љубовна поезија |
Внеси реплика | страница <1 23456 34> |
Автор | |
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
trepetlika
Нов член Регистриран: 22.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sergej Esenin
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...... http://www.geocities.com/sulawesiprince/russpoets/yeseninbio.html |
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова ти е за во хаику-клубот. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Opomena
Cuj, reci cu ti svoju tajnu: ne ostavljaj me nikad samu kad neko svira. Mogu mi se uciniti duboke i meke oci neke sasvim obicne. Moze mi se uciniti da tonem u zvuke, pa cu ruke svakom pruziti. Moze mi se uciniti lepo i lako voleti kratko za jedan dan. Ili mogu kom reci u tome casu cudesno sjajnu predragu mi tajnu koliko te volim. O, ne ostavljaj me nikad samu kad neko svira. Ucinice mi se negde u sumi ponovo sve moje suze teku kroz samonikle neke cesme. Ucinice mi se crn leptir jedan po teskoj vodi krilom sara sto nekad neko reci mi ne sme. Ucinice mi se negde kroz tamu neko peva i gorkim cvetom u neprebolnu ranu srca dira. O, ne ostavljaj me nikad samu, nikad samu, kad neko svira. Desanka Maksimovic |
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gledas me kao da se znamo
stranca dva,eto to smo samo pricaj mi gde si bila dok lile su kise nek ova noc na tebe mirise -zauvek Gledam te-hodamo lagano osecaj,kao da dugo vec mi se znamo deja vu,sve vec potseca na prosle dane ruka u hodu,dodir blag,ti i ja A kad odu svi,mi ostacemo sami samo ja i ti, i pogled u tami reci mi da znam, da jutro nije blizu da ima vremena za poljupce u nizu Gledam te kroz ovu noc sto pada stranca dva, pod svetlama smo ovog grada Pricaj mi, gde bila si ti dok lile su kise nek ovaj grad na tebe mirise-zauvek Изменето од mamma - 02.Март.2008 во 13:09 |
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kao igra dani su nam svi
kao vetar nestasni smo mi il' se smejemo, il' se svadjamo a znam da se nezno volimo Nisam mogla doci prosli put i zbog toga kazes da si ljut kazes, kriva si, kazes, mogla si a znam da se sa mnom igras ti Dodji u pet do pet nesto cu ti reci ako nisi ljut dodji u pet do pet sigurno cu doci ovaj put |
|
star
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КАЖИ МИ НЕБО
Кажи ми небо.Мое небо. Кажи ми:Небо на тишината. И јас,мало стебло во темната јас ќе се откорнам со сета вековна немоќ, и извишен високо,високо,високо,високо, високо ко топла човечка зеница, ќе станам небо,твое небо ќе станам небо на една Деница. Но не кажувај ми дека сум слаб, но не кажувај ми дека сум немоќен и да им погледнам во очи на тревките но не кажувај ми дека од сите треви во мене шумат само најкревките.скриј ја и премолчи денес вистината за едно мое поденешно утре. Кажи ми небо.Мое небо. Кажи ми:Небо на тишината. Ацо Шопов |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nije to sto mislis
Pocelo je tajno, pozvala sam njega. Htedoh da te prevarim, dosta mi je svega. Onda sta je, sta je tu, jer naziv ne postaji, jos je samo jedan korak mozda mali, al se broji. Pocelo je slatko ono "Boze bice kratko", taman da se predam, kada shvatim da se ne dam. Kad tu iznad vrata zacuh svoje zvono, upali se svetlo (sada sledi ono). Vidim da i tebi nista manje nije jasno, htedoh da se kajem, al' za kajanje je kasno. Ti ispred vrata glumis Deda Mraza, a niz moje usne klizi stara otrcana fraza. Nije to sto mislis, on je meni samo drug. Nemoj da ga diras, nemoj opet biti grub. Nije to sto mislis, ja sam samo tvoja znaj, ili budi dobar, il' je kraj. Vidim kako raste napetost u zraku, bilo bi nam bolje da smo ostali u mraku. Sreca da jesmo makar obuceni, inace bi bili, stvarno zateceni. Spustio si kofere, rekao si "zdravo", Boze kako uvek kazes ono pravo. Da si dosao kasnije, bilo bi ti jasnije, al' ovako mogu da te slazem vrlo lako. Nije to sto mislis, on je meni drug, nemoj biti grub. Nije to sto mislis, ja sam tvoja znaj. |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Leontina - Crno pa se ne vidi
Sedimo zajedno, vece je carobno a medju nama je zid, Na usne crveno na oci zeleno, stavljam da sakrijem stid Izlaza nema zlo nam se sprema i pas tvoj drema Kao da moje korake ne zeli da cuje,o o o I svetla gasim da svoju senku od tebe spasim Samo mi ona ostaje posle tvoje pobede. Poslednji put ti ja kosu diram i crnu haljinu nocas biram, crna je najbola, crna odgovara hocu da budem ti lepa, jer ako kazes kraj kad ti dodjem ako se zaplacem i suza podje, moze da nastavi haljinu pokvasi - crno pa se ne vidi Na stolu jabuka, na traci poruka i malo pudera trag, sve ce to nestati ,neko ce oprati ,neko ko bice ti drag Izlaza nema, zlo nam se sprema, i pas tvoj drema kao da moje korake ne zeli da cuje o o o... I svetla gasim da svoju senku od tebe spasim, samo mi ona ostaje posle tvoje pobede. Poslednji put ti ja kosu diram.... |
|
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Barbara
Seti se Barbara, bez prestanka je kišilo nad brestom toga dana, a ti si hodala nasmejana prokisla, radosna, očarana, pod kišom seti se Barbara, bez prestanka je kišilo nad brestom a ja sam te sreo u ulici Sijama smešila si se, i ja sam se smešio ti koju nisam poznavao, ti koja me nisi poznavala seti se seti se toga dana ne zaboravi neki čovek je stajao u tremu i viknuo tvoje ime, Barbara a ti si po kiši k njemu potrčala radosna, prokisla, očarana u njegov zagrljaj pala seti se toga Barbara, ne ljuti se što ti govorim ti ja kažem ti svima koje volim čak i onima koje sam jednom video ja kažem ti onima koji se vole čak i onima koje nisam upoznao. seti se Barbara i ne zaboravi tu kišu mudru i sretnu, na svome licu sretnom nad ovim gradom sretnim tu kišu iznad mora i iznad arsenalom tu kisu sto je pala na brod iz Cezana oh, Barbara rat je je svinjarija velika i šta je sa sobom sada pod kišom kanonada ognja, krvi i čelika a onaj koji te je grlio, zaljubljeno je li umro, nestao ili još uvek živi oh, Barbara bez prestanka kiši nad Brestom jednako kao i tada ali to nije isto, i sve je srušeno to su porotne kiše, strašne i neutešne to nije oluja više od ognja, krvi i čelika to su naprosto oblaci što kao pseta crkavaju kao pseta što nestaju u mlazu vode nad brestom da trunu negde daleko, daleko, daleko od bresta od koga ništa ne osta. Barbara, Barbara |
|
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto preko puta mene
Ona sjedi sto puta preko mene i smješi mi se ili mi se smije ta djevojka sa očima koje pripisujem toplini detinjstva ona pije pivo i dražesno cijuče beštija mala promukla od prošle noći nemarno crnilo topi joj se s oka uplašena sipa drhtulja pogana ona se pridiže i naginje preko šanka odveć smiono otpuhuje kolutove dima ona je parna lokomotiva tračnice su naši ukršteni pogledi htio bih je tu pred svima lijeva oko vrata desna oko pasa volio bih miris vazelina na njenim usnama i uopće volio bih ona miriše na ko junferica a znam da to nije već smo se jednom jebali na nekoj kamenoj plaži pokazivala je tragove na leđima ona je beštija koja voli polako poslije se kikoće i kaže da sam najbolji mora da joj se dopadam već treći put oblizuje usne palaca jezikom pa šapuće nešto mladiću do sebe slomiću joj kičmu slijedeći put na plaži izabrat ću najoštrije kamenje k*rvica mala ona to dobro zna ona je slatka beštija neman mora sipa drhtulja ona u stvari uopće ne postoji ona je noćas utvara i dok ispisujem ove riječi zabrinuto na kraju dodajem i ovo: pogađa li ova djevojka sto preko puta mene ijednu od mojih nemirnih misli i smiješi li se ili mi se smije |
|
|
|
neobicna
Нов член Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne nemoj mi prici ima vise drazi ova slatka strepnja,cekanje i stra, sve je mnogo lepse donde dok se trazi,pocetak se samo tek po strepnju zna.
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |