IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Што би направиле кога би го вратиле времето
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што би направиле кога би го вратиле времето

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 25>
Автор
Порака
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Статус: Офлајн
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2008 во 22:02
Ќе спасев еден другар да не загине во сообраќајна незгодатага
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 02:38

би го направила потполно истото
   што и до сега сум го правела...
  ништо не би сменила...среќа
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 02:41
немаше да и гледам на кафе на една другарка.....Бог да ја прости.

Изменето од blueprayer - 09.Февруари.2008 во 02:41
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 21:08
Koga bi go vratila vremeto nazad,bi se zapisala u muzicko a ne u gimnazija,ne bi se druzela so nekoi luge za koi sum sfatila deka ne se vistinskite,i najvazno bi mu kazala na Tose da ne patuva vo Hrvatska..ehh koga bi mozelo da se vrati samo..
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 23:43
Koga bi mozela da go vratam vremeto bi promenila fakultet, struka.Sigurno bi go promenila svojot odnos so nekoi luge i tolku.Veruvajte mi imam mnogu golema pricina da sakam da vratam ,spasam nekogo no ne bi mozela.Ako ne e od edno ke bide od nesto drugo.Sudbina.
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 00:18
Originally posted by RUSHKA RUSHKA напиша:

Koga bi mozela da go vratam vremeto bi promenila fakultet, struka.Sigurno bi go promenila svojot odnos so nekoi luge i tolku.Veruvajte mi imam mnogu golema pricina da sakam da vratam ,spasam nekogo no ne bi mozela.Ako ne e od edno ke bide od nesto drugo.Sudbina.

Не би можела поради нешто друго, а не поради судбината!
Нема судбина верувај ми! Се се случува насумично (random)!

P.S. Извини поради странските изрази, некако ми се поинтересни!
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 00:28
hmmm,....ovoj james brynner ,...mi lichi na evan.....mnogu samouveren e ,...
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 00:51

TRUST ME
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 01:00
Ke probam
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 06:32
mnogu nesta bi smenila, no sega dodeka go psuvam odgovorot svakjam deka i mnogu nesta bi izgubila
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 08:17
ke mi kazev na Josip Broz Tito sto ke bide so negovata Yugoslavija, a on ostatokot od zivotot ke go potrosese na strelanje najrazlicni stoki sto ne dovedoa na ova deredze
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 14:14
Originally posted by brza brza напиша:

hmmm,....ovoj james brynner ,...mi lichi na evan.....mnogu samouveren e ,...

Извини, ама на ова морам да ти реплицирам!

Овие прашања ме интересираат уште од најраното детство и потрошив голем дел од животот за да дојдам до нивниот одговор, затоа што мислам дека се "круцијални"

И за едното и за другото одговорот го дава Квантната механика - најчудната научна дисциплина.

Инаку токму поради тоа се воделе оние познати "расправии" помеѓу "големите" Einstein и Bohr!

Во таа прилика Einstein, не можејќи да поверува дека ниту Господ (се разбира ако Тој постои) не може да знае што носи иднината, рекол: Господ не си игра со коцкици!

Верувајте Bohr бил во право!
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2008 во 12:59
Originally posted by doriangray doriangray напиша:

Хммм... Не сум ни размислувал на оваа тема. Мислам дека не би сакал да го враќам времето, бидејќи потоа нема да бидам оној кој што сум денес. Искрено не би сакал да бидам поинаков отколку што сум сега, ниту да променам нешто. Животот е тркало, некогаш сме на врвот, некогаш на дното, не можеме да бидеме среќни цело време. Дното е добро, те прави посилен. Среќен сум што сум жив, што живеам сега и овде.
Синоќа го гледав филмот The Butterfly effect, кој ме поттикна да размислувам на оваа тема. Сега уште повеќе сум убеден дека не сакам да го враќам времето, затоа што никогаш ништо нема да биде исто, постојано ќе има нешто што не е во ред... Никогаш нема да се достигне “совршеното“, добрите и лошите работи секогаш ќе постојат како противтежа едни на други.
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2008 во 15:50
...toa sho me pravi kako edinka so samoto raganje e fakt deka, koga bi se vratilo vremeto siguren sum deka bi ziveel mnogu porazlichno od sega...taka nekako...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 25>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.