|
Династија |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | ||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 02.Март.2008 во 01:29 |
|
што било толку феноменално во оваа серија од пред дваесет и повеќе години,... па цел свет ја гледал,... ?? баба ми ми кажуваше дека кога и да почнела,... се ределе сите до еден пред тв,... и гледале,... дали до толку била популарна ??
|
||
star
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Била популарна овде затоа што тогаш имало само МТВ 1 и 2,а таква сапуница немало дотогаш...Па немале луѓето што да прават,гледале сеир-се соживувале со личностите...Но гледале и раскош,богатство,невидено..
|
||
Feromona
Група Регистриран: 07.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 52 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se secavam da "Dinastija" se emituvase ednas vo nedelata ,vo ponedelnik na MTV1.
Site luduvavme po likovite na Krisl(linda Evans),Aleksis(Joan Collings),Pamela(Ema Sams),pa Blejk Karington(J.Forsajt),pa tuka bea Adam,Dekster,Stiven itn... Glavnata faca-Blejk Karington bese rastrgnat pomegu ubavata ,dobrodusna,no naivna Kristl i fatalnata ,intrigantna Aleksis-poranesnata sopruga na Blejk. Se na se mozese da se vidi raskos i ubavina(se sekavam na ubavinite na Akapulko)sto vo toa vreme bese retkost da se vidi na tv,so ogled na toa sto mnogu cesto se slucuvase na edinstveno postoeckiot kanal gledavme"bubacki".Se secavam na uste edna sapunica koja i "parirase"-Dallas. Znam da vo moeto oddelenie se delevme plavite devojcina bea Kristl,a crnite Aleksis .Jas bev KRISTL . |
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tокму како што и јас ќе напишев. |
||
Feromona
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А јас пак дури и бев шишана како Кристл и се сеќавам дека мака мачев шишките да ги направам како нејзините.
Ти текнува како и’ беа наместени? |
||
Feromona
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ma isto i jas!Ah kolku mi bese krivo sto moite oci se epten crni...a nejzinite kristalno sini.
|
||
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И тоа!
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
МЕНЕ ПОИНТЕРЕСНА МИ БЕШЕ ДИНАСТИЈА НА КАВАДАРЕЧКИ НАЧИН
ОД БУБО ЦАЦКО КАРОВСКИ |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E, toa bese serija, za vreme na nejzinoto emituvanje nemase covek po ulica
Taa serija se pojavi vo vreme koga nemase konkutencija , taa bese edinstvena po svojot raskos , bogatstvo. Polna so intrigi,zatkulisni igri megu dobrata Kristl i losata Aleksis.Ovaa serija nekako dojde vo pravo vreme i ostana zapametena, iako gi imase site karakteristiki na sapunica. |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Iskrenao da vi kazam....jas ja dogledav poslednata scena
od edna od epizodite i posle otidov da se poradjam.... |
||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
беше толку интересна, што дури и на радио ја обработија.
Цацко, т.е. Лупчо Бубо Каров беше дел од екипата која ја сработи кавадаречката Династија, пародија која не ги остави рамнодушни слушателите низ цела Македонија. |
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE SE SMEJ...BESHE PETOK(MISLAM) 7 JULI 1988 MORAV PRVO DA JA DOGLEDAM...MORAV |
||
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |