|
МИТИНГ за ИМЕТО Македонско!!! |
Внеси реплика | страница <1 21222324> |
Автор | ||||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
A taka vidish.....u kontra napad...i toa od NARODOT t.e. ne partiska TUZBA!
BRAVO! Pa dosta beshe veke jadenje gomna i toa "vo imeto na narodot" - e pa EVE SEGA NARODOT DA GI SREDI MALCE...i da ne im tekne ushte ednash da zboruvaat vo NIVNO IME!!!
[/QUOTE]
jaden ni e ovoj narod koga dojde eden bivs zatvorenik da go brani i eden obicen narkoman.....sramota...ama za vaseto nivo na odnesuvanje samo tie mozat da vi bidat lideri....ej stvarno Milenko ke podnesel tuzba protiv sekerinska...pa koga ke vidat deka e od nego na kloci ke go izbrkaat |
||||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
jaden ni e ovoj narod koga dojde eden bivs zatvorenik da go brani i eden obicen narkoman.....sramota...ama za vaseto nivo na odnesuvanje samo tie mozat da vi bidat lideri....ej stvarno Milenko ke podnesel tuzba protiv sekerinska...pa koga ke vidat deka e od nego na kloci ke go izbrkaat Akoj toa ke go izbrka???? Sudot li ili Shekerinska se zamisluva deka taa e ZAKON???
|
||||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Да се разбереме тужбата е поднесена,ком.Коки е у притвор а разврската топрва почнува
|
||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Командантот ќе го крка стапот.. А гледам и Шеќеринска и ова педерчево што им е тој потпаролот, со српско презиме , м.м.е. |
||||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Srbofilska partija ne se za djabe, zatoa i potparolot ima takvo prezime. Cisto da se znae koj e koj |
||||
CROATIA
Група Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
A vie odete utre da slavite bugarski praznici i spomenici so bugarski heroi, |
||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Оди ти што има јас да одам... Никој ништо не рече за тоа.....кој си ја има мувата на капата.... Него ајде еве да ти одговорам.......бистата ќе биде срушена во понеделник... А и знаеш што е најинтересното.. Храбриот велешанец ја подигнал бистата кај него во двор..... Ако беше толку храбар он, зошто не ја подигнал бистата на јавно место, зошто во двор ја подигнал... |
||||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Јас мислам оти бистата сепак нема да се (с)руши..оти е на приватен имот поставена...и полицијата таму нема ингеренции за делување ..освен Судот ако не реши така..ама според кој член и според кој закон???. А за тоа треба целосна процедура..односно доста време... пс А зашто тоа го сторил храбриот велешанец..е тоа прашање нему треба да му се постави..нели? |
||||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Абе ја не знам што глумат лудило овие новинарите...па не гледаат ли дека веке ни е јасно кој пизди се и дека само од мравки прават слонови. Ропаци! немаше ништо за мирниот протест тие одма удрија на тоа пред амбасада ко само тоа да се случувало таа вечер. А и нивните деца да не беа случајно таму????
|
||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
За оние кои беа надвор од Скопје..еве им можност да го видат Митингот.. http://www.365.com.mk/index.php?option=com_content&task=view&id=2 519&Itemid=2 |
||||
|
||||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
добро а што си ме цитирал мене? па ја бев на протестот!
|
||||
|
||||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Лажеш |
||||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Исто и јас бев...затоа и те цитирав..оти само ја кажа ВИСТИНАТА за настанот..а не и какао оние папараци од жолтиот печат.. Лешинари... |
||||
|
||||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
доста бе те барав те немаше . си се збутал у тоа гужвата..море ти пред амбасада си бил |
||||
|
||||
Внеси реплика | страница <1 21222324> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |