|
Дали сте љубоморни? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 26> |
Автор | ||||||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Ic ne sum ljubomorna,ili barem se trudam da ne pokazam i taka ostavam vpecatok kako da sum indiferentna i deka toj nekoj ne mi znaci tolku,i taka gubam mnogu.Zatoa nauciv deka treba da bidam ljubomorna i od sega samo ljubomorno i pretpazlivo ke si go cuvam toa sto e moe ete taka
|
||||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Toj noviot vo peglanata na probna rabota |
||||||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Zaso be ne me biva,ne te razbiram..takva sum po priroda ednostavno,si gleam za mene,ne se mesam u tugite zivoti,da gleam i da ljubomoram na toa sto tie go imaat ili ne..mozam samo da iskomentiram u stilot:e blazesi mu,si ima toa i toa,ili ubavo mu e toa i toa,ama toa ne e ljubomora nikogas kaj mene..taka da ne razbiram so sakas da mi kazes |
||||||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Da be...stanav neshto vo posledno vreme...
neznam shto mi e.. |
||||||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
КРАТКО И ЈАСНО - МЕШАШ ЗАВИДЛИВОСТ СО ЉУБОМОРА. Изменето од majstorce62 - 16.Февруари.2008 во 14:39 |
||||||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||||||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
BRAVO MAMIC...
ZNACI PAK SE ZALJUBUVAS...GOOD FOR U
UF STO JA SAKAM TAA SLATKA NERVOZA VO STOMAK
|
||||||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||||||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Pa so znam mozebi gi izednacuvam i dvete,ama pa za tebe so e ljubomora eve togas??Kao ti gi razgranicuvas??Daj nauci me nesto bar?? |
||||||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
IMAM DISKUTIRANO ZA OVA NA DRUGA TEMA. BI TI ODGOVORIL I OVDE NO TAMU IMAM POTROSENO EDEN TON POSTOVI NA OVA PRASAWE. Изменето од majstorce62 - 16.Февруари.2008 во 19:10 |
||||||
|
||||||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
samo koga iskreno sakam...sum malku...imam granica za da ne preteram oti imam oseteno kako e da si od drugata strana.t.e.nekoj opsesivno da te maltretira verbalno i ljubomori...a i imam zaprimeteno deka na deckovo mu odgovara koga ke mu iskazam mala slatka ljubomora
|
||||||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||||||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Porano bev ljubomorna i koga svativ deka e toa samo izmacuvanje za mene se koregirav i sega e OK.
|
||||||
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
ok nema veza,se salev..ustvari ke procitam tamu kaj so si pisuval.. |
||||||
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Е кој на светов не е бар малку љубоморен?
|
||||||
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
||||||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
ДЕДО МИ ИМАШЕ ДЕВЕСЕСТ ГОДИНИ И ПАК ИЗЛЕГУВАШЕ ПО БАБА МИ КОГА ТАА ОДЕШЕ ВО ВЦ...
|
||||||
|
||||||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
vo posledno malku,ama od utre nema da bidam...zavrsi "kosmarot"
|
||||||
Внеси реплика | страница <1 89101112 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |