|
Школо од бивш/сегашен партнер |
Внеси реплика | страница <12345 15> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...izgleda ne sum vo tek...civ li sum ?...
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
научив да пирсам
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi nabija kompleks deka sum los covek u stvari
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мене еден ми кажа дека сум ладнокрвна и себична |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Originally posted by zbunet
A koj spiese so glumicite sto ke mu se zasvigaa i ne smeat da go odbijat ?... Спиеше? Ха! Сонуваше нешто, па затоа после го прашаа дали му било убаво, а тој, замисли, рече му било прекрасно! Значи сам на себе и со себе си е супер задоволен и задоволуван
Abe vrska nemate od rezija.... Jas obozavam nauchno-fantastichni filmovi...vo reziranje na takvi sum maher.Oni...odma na hmmmm..."drugo" pomislija |
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДА НЕ ОДИШ ВО КАФАНА БЕЗ ПАРИ И КОГА ТАА ТРЕБА ДА ЧЕСТИ
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Научив дека згрешив во проценката. А од тогаш аршинот уздуж и попреко. Трипати мери еднаш сечи.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само искуството ми станува поголемо , ништо друго не учам , ништо паметно не покажале , ма све мисирки |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Така е! Ама пак излегува кумановското- три пут га сечу и опет кратко!!!!!!!!! |
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Segasniot me otvori , me nauchi da sakam , da cenam , me pretvori od bezgrizna osoba vo nezna pokorna zaljubena i custvitelna devojka.
Te ljubam mili |
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи ова ти бил општ феномен со жените, поготово модерниве Од сегашната научив дека горното било возможно. |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja nisto ne nauciv...eden od nas dvajcata e glup...
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас пробував да се сетам на нешто конкретно за минатите,... ама испаѓа дека останало само едно општо созревање... Сепак така и треба да биде. |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od prviot nauciv deka ona ssto go davam moze da nema blaga vrska so toa sto drugiot go sakal...
ne,ne... pardon. Fakticki od nego nauciv deka ako te saka i kamcce da mu dadess ke go ccuva i mu se raduva kako da e biser, a ako ne te saka ... isto kako da si frlil biseri pred svinji. Od vtoriot naucciv deka iskrenosta e najdobra investicija vo vrskata. Od tretiot naucciv deka sme alotropni susstestva. |
|
Внеси реплика | страница <12345 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |