IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ГРЧКА ПРОПАГАНДА, притисоци, уцени, инциденти...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ГРЧКА ПРОПАГАНДА, притисоци, уцени, инциденти...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 62>
Автор
Порака
fichot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 783
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fichot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 09:04
Originally posted by Red`Black Red`Black напиша:

Ne znam sto mu e na Grcite so site sosedi se karat

so turcija so makedonija so albanija

koj su tie da mu e*am sve

Не бе, обратно е. Ние со сите се караме и се нешто крадеме од нив. ;)
Кон врв
borec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Септември.2007
Локација: Australia
Поени: 1294
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај borec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 11:17
Originally posted by Vladimir88 Vladimir88 напиша:

Ја знам сликата..сум ја видел!!
Гадови.........сите околу нас се дволични.....

Vladimir ti chitash shto pishuva tamu????  збунетост

"Фотографија на која фудбалски навивачи од Грција!!!!"

I ima golema razlika tuka!!!  намигнување
Кон врв
harp13 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Февруари.2008
Поени: 98
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај harp13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 14:58
NA GRCITE DA IM e*am I KUCA I POKUCNINA.SO BI REKLE PRILEPCANI DA IM e*am KUJCATA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај borec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 14:59
Originally posted by harp13 harp13 напиша:

NA GRCITE DA IM e*am I KUCA I POKUCNINA.SO BI REKLE PRILEPCANI DA IM e*am KUJCATA

To....NASHIO!!!!  големо%20гушкање

Кон врв
Polaris Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2007
Локација: Turkey
Поени: 1514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 17:34
Косово е Србија, Македонија е Грчка? =  Косово,Србија, Македонија и Грција наскоро ке е пак под турско ропство. Во балканот само Турција знае како да се раководи и така турците имаат искуство за ова работа. А ова го знае и Американците, и другите држави во Европа....

Изменето од xxll - 29.Февруари.2008 во 17:37
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 17:42
Originally posted by xxll xxll напиша:

Косово е Србија, Македонија е Грчка? =  Косово,Србија, Македонија и Грција наскоро ке е пак под турско ропство. Во балканот само Турција знае како да се раководи и така турците имаат искуство за ова работа. А ова го знае и Американците, и другите држави во Европа....
-жити ја? абе  кај се роди „паметниов“ која мајка турска те напраила олку паметен??/
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 17:54
Originally posted by Averoes Averoes напиша:

Фотографија на која фудбалски навивачи од Грција на англиски јазик на транспарент напишале “Косово е Србија, Македонија е Грчка“, испратил македонски читател на хрватската телевизија Нова.

“Ви испраќам една фотографија која покажува како размислуваат нашите јужни соседи“, напишал читателот. 

Автор на веста: Нетпрес
Објавена на 28.02.2008 16:04:26

Shto li samo ti e gada od atinjani i shiptari................
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
BUGS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Февруари.2008
Локација: India
Поени: 268
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BUGS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 19:02
Originally posted by xxll xxll напиша:

<FONT face=Arial size=3>Косово е Србија, Македонија е Грчка? =  Косово,Србија, Македонија и Грција наскоро ке е пак под турско ропство. Во балканот само Турција знае како да се раководи и така турците имаат искуство за ова работа. А ова го знае и Американците, и другите држави во Европа....

Ej dosta ni bea 5 veka,malku go preterale i togas,a za toa deka ke se vratat ke vidime ,a ako tebe ti e zelba da bides so niv slobodno brat Turcija e golema moze site da ve sobere.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BUGS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 19:03
Originally posted by orlov orlov напиша:

Originally posted by Averoes Averoes напиша:

Фотографија на која фудбалски навивачи од Грција на англиски јазик на транспарент напишале “Косово е Србија, Македонија е Грчка“, испратил македонски читател на хрватската телевизија Нова.

“Ви испраќам една фотографија која покажува како размислуваат нашите јужни соседи“, напишал читателот. 

Автор на веста:<span> Нетпрес</span> Објавена на <span>28.02.2008</span> <span>16:04:26 </span><!--
                         Оваа вест е прочитана <span ="tekst1"></span> пати -->

Shto li samo ti e gada od atinjani i shiptari................

Sto mesas Albanci vo slucajov ne pisuva Makedonija Albanska tuku Grcka.Rascisti malku so drzavive i nivnite iminja.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BUGS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 19:05
Za toa deka nekoj navivaci si napravile plakat za da pobrzo trcaat onie dole so topkata ,ne e zagrizuvacki.Im davaat motiv pogolem.HA<HA<HA
Кон врв
Ra Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Март.2008
Локација: Slovenia
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ra Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2008 во 08:25
Косово е српско...
Ама Македонија не е грчка...
Тие дури во 1988 за прв пат областа ја нарекоа Македонија..
Дотогаш, се викаше `северна грција`...

Изменето од Ra - 01.Март.2008 во 08:25
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2008 во 08:37
Originally posted by borec borec напиша:

Ја знам сликата..сум ја видел!! Гадови.........сите околу нас се дволични.....

Vladimir ti chitash shto pishuva tamu???? збунетост

I ima golema razlika tuka!!! намигнување

Ама на србите им одговара тоа нели....
Или пак имало и сврби заедно покрај браќата грчки во толпава...
Оди види на протестите во Косовска Митровица кои знамиња се вееа, грчко и српско знаме...

А македонското каде беше?? ние уште не го признавме Косово...

Изменето од Vladimir88 - 01.Март.2008 во 08:37
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај borec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2008 во 08:47

Originally posted by borec borec напиша:

Ја знам сликата..сум ја видел!! Гадови.........сите околу нас се дволични.....

Vladimir ti chitash shto pishuva tamu???? збунетост

I ima golema razlika tuka!!! намигнување

Ама на србите им одговара тоа нели....
Или пак имало и сврби заедно покрај браќата грчки во толпава...
Оди види на протестите во Косовска Митровица кои знамиња се вееа, грчко и српско знаме...

А македонското каде беше?? ние уште не го признавме Косово...

Neznam sega kolku i komu  mu odgovara....megutoa vo ovoj sluchaj ne se Srbite koi go napravile toa.   A sega za predpostaviki dali imalo ili ne so niv i po nekoj Srbin...ne bi spekuliral...

Toa shto Grcite se poznati spletko-vodci i deka ja koristat sekoja prilika za da go istaknat NIVNIOT INTERES mislam deka e OCHIGLEDNO i deka ne bi trebalo za toa ponatamu da se polemizira.  Dodeka od druga strana GI PODPALUVAAT ALBANCITE za NOVI POHODI!!!  голема%20насмевка

Изменето од borec - 01.Март.2008 во 08:48
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2008 во 09:54
Брате...
Оди на Историја форумот....
темата....што ја отворив ....за тоа што биле нашите дедовци ....
Оди читај малку.....
Јас не ги сакам срубите, сите ги мрзам, до еден...како и балгарите..........сите овие што не опкружуваат не ни мислат добро......верувај..
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 62>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.