IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ALL STARS
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ALL STARS

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 384385386387388 1869>
Автор
Порака
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 21:01
Gabi mila moja, Gabi .......robata stigna......... ......samo jas nema da mozam da delam brojcinja.....zalam.....jokerite me cekaat vecer....taka da maklu ke zadocnam.......ama cuvajte nesto za mene.... .......sega uste malku ke treba da ve napustam.....so jokerite ne sum se druzela dve nedeli......pocnaa da protestiraat ........Ve sakam.....i mislete na mene.....nemojte sebicni da bidete....i bez tepacki......
Кон врв
irenka2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1954
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 21:10
dobro vecer
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 21:13
Ave Ira .....namisrisa sveza roba..... ......opasna si .....eve ti brojce. No.1.......i sega zastani vo red!.........

........ajdeeee.....brojcinja delam uste 10 minuti..........potoa ve napustam........
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 21:15
Originally posted by moira moira напиша:

Ave Ira .....namisrisa sveza roba..... ......opasna si .....eve ti brojce. No.1.......i sega zastani vo red!.........

........ajdeeee.....brojcinja delam uste 10 minuti..........potoa ve napustam........

vo kolku saat da te oçekuvame??
DA STAAM NESTO POD TEZGAнамигнување

Zdravo Iraголемо%20гушкање
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 21:17
ne znam mila........zavisi od tempoto ......ama ke gledam da ne zaglavuvam ........
Кон врв
irenka2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 1954
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 21:29
si zemam brojceto vednas i edvaj cekam da se omrsam
pozdrav Gabi
Кон врв
keti72 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Октомври.2007
Поени: 3353
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај keti72 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Февруари.2008 во 21:43
Моира...пак карти?!тагазбунетост
Keti72
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2008 во 02:17

Helloooo,
...cccc...mene me nema i vie nisto ne ste rabotele......robata ke vi muvlosa po magacini:-O] ...........sram da vi e.......mrzlivki...

zosto ne rabotevte.......nemavte motivacija......

Hi Keti, mila ......morav, ovie dve nedeli se eskivirav
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2008 во 02:20
големо%20гушкањеI JAS SUM TUKA  големо%20гушкање
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2008 во 03:58
...moira igra karti, IQ jade gravche, baba e bolesna, ja= me fatilo mrza neshoне%20зборувам...propast stvar...hahahahaa...samo diogen e standard...brao druze...големо%20гушкање...pishi nesho razbi monotonija...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2008 во 04:13
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

...moira igra karti, IQ jade gravche, baba e bolesna, ja= me fatilo mrza neshoне%20зборувам...propast stvar...hahahahaa...samo diogen e standard...brao druze...големо%20гушкање...pishi nesho razbi monotonija...

....eve ja moira ....se vrati od karti... ama site drugi mrza ve fatilo......namesto da rabotite, site zabusavate....

Изменето од moira - 01.Март.2008 во 04:13
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2008 во 04:20
Добра ви вечер, драги форумџии. Anyone за муабет?
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2008 во 04:22
moira DorianGray....dobra vi nok..jas pagam...i ve големо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2008 во 04:23
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

ne jadev jas, ne ne , mazi stavav vo edna tema
uh se umoriv

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 384385386387388 1869>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.