|
Златна Бубамара на популарноста |
Внеси реплика | страница <1 678910 12> |
Автор | |||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
НИЕ СМЕ НАРОД ШТО БРЗО ЗАБОРАВА, ПА ТАКА И ОВАА ОДЛУКА
ЌЕ ЈА ОДНЕСЕ НЕКОЈ ВЕТЕР. |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Се сложувам со тебе Животот продолжува! |
|||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa da zivotot prodolzuva,ama tesko e da se najde kaj nas realno najdobar peac bar u momentov..kolku i da se trudam ja ne mozam da go najdam..
Inace sekoja cest za organizacijata na bubamara,a poseben pozdrav za sekjavanjeto na Tose..niso do sea ne me pogodilo tolku kako toa..Bravo.. |
|||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
TOSE BESE VONSERIJSKI TALENT I SO SIGURNOST KE SI GO ISPOLNESE SONOT DA PEE NA SAN REMO. NO TOA E , NEMA DRUGO.
|
|||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|||
antigona
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Alal da ti e.Stvarno trebase da se posveti na Tose.A za Dani...Pa lugje,seg dojde nivnoto vreme da se dokazuvaat Ocajot cuda pravi. |
|||
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
|
|||
VE007MK
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne gledav i jas,pisete mi sto bese toa so DANI?????
|
|||
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
|
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
имаше женската настап заедно со овој,... кили или како го викаат,... сепак дани се пробиваше на сцена и тоше кога беше жив,... и баш ми е кул типката |
|||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
....bas bese super Dani...Boze moj kakvi sme nie puritanci Makedoncive...nevideni...I sto toa Dani napravi?...imase interesen nastap...nisto spektakularno...ali kaj nas od se od igla se pravi slon...pa Dani bese edinstvenata SVETLA tocka taa mracna vecer....devojkata improvizirase so Kili..se pozeza...i site "auuuuuu"....."koja sramota"...se pravime eticni ,glumime moral...a sopstvenite perverzni misli,kjznae kolku podaleku na tie istite puritanci im odat
....BRAVO ZA DANI...kapata dole |
|||
BidiFit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Дани си беше ок!!!
|
|||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Bas bese ok,nemase vo nastapot niso nemoralno..ali takov ni e narodot..so da se prai..
|
|||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
недела на канал 5 во 14h |
|||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|||
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Знаев дека Кили е чукнат, ама тој бил тотално забеган
|
|||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
NO COOMENNT |
|||
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A TI DIOGEN ZBORUVAS SE ROTIV ZLATNA BUBAMARA,A SI SEDEL VECERTA I CELA SI JA IZGLEDAL.AKO NE JA PODNESUVAS TAA MAALSKA ZURKA ,STO JA GLEDAS.A TI SE SI ZAPAMTIL,DA NE SI SNIMAL.A DELOT ZA TOSKA BESE NAJUBAV,SEKOJA CEST ZA ORGANIZACIJATA.BOGAMI SE IZNAPLAKAV,A I IGOR DZAMBAZOV BESE IZVONREDNO DOBAR VO GOVOROT.SEKOJ ZBOR MU BESE NA MESTO I SO SEKOJ ZBOR MI TECEA SOLZI KAKO REKA. |
|||
Внеси реплика | страница <1 678910 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |