|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 384385386387388 1869> |
Автор | |
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gabi mila moja, Gabi .......robata stigna......... ......samo jas nema da mozam da delam brojcinja.....zalam.....jokerite me cekaat vecer....taka da maklu ke zadocnam.......ama cuvajte nesto za mene.... .......sega uste malku ke treba da ve napustam.....so jokerite ne sum se druzela dve nedeli......pocnaa da protestiraat ........Ve sakam.....i mislete na mene.....nemojte sebicni da bidete....i bez tepacki......
|
|
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro vecer
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ave Ira .....namisrisa sveza roba..... ......opasna si .....eve ti brojce. No.1.......i sega zastani vo red!.........
........ajdeeee.....brojcinja delam uste 10 minuti..........potoa ve napustam........ |
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo kolku saat da te oçekuvame??
DA STAAM NESTO POD TEZGA
Zdravo Ira
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam mila........zavisi od tempoto ......ama ke gledam da ne zaglavuvam ........
|
|
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
si zemam brojceto vednas i edvaj cekam da se omrsam
pozdrav Gabi |
|
keti72
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Моира...пак карти?!
|
|
Keti72
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Helloooo, ...cccc...mene me nema i vie nisto ne ste rabotele......robata ke vi muvlosa po magacini:-O] ...........sram da vi e.......mrzlivki... zosto ne rabotevte.......nemavte motivacija...... Hi Keti, mila ......morav, ovie dve nedeli se eskivirav |
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I JAS SUM TUKA
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...moira igra karti, IQ jade gravche, baba e bolesna, ja= me fatilo mrza nesho...propast stvar...hahahahaa...samo diogen e standard...brao druze......pishi nesho razbi monotonija...
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....eve ja moira ....se vrati od karti... ama site drugi mrza ve fatilo......namesto da rabotite, site zabusavate.... Изменето од moira - 01.Март.2008 во 04:13 |
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добра ви вечер, драги форумџии. Anyone за муабет?
|
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moira DorianGray....dobra vi nok..jas pagam...i ve
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne jadev jas, ne ne , mazi stavav vo edna tema uh se umoriv |
|
Внеси реплика | страница <1 384385386387388 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |